Ja wlasnie w sprawie surowca , a mianowice miedzi . Nie mam jej ;/ kopalnie wyczeraly surowiec ale w przypadku innych surowcow geolog je odnajduje na nowo , a miedzi niet;/ hmmm wiec mieczykow tez niet ;/
Ja wlasnie w sprawie surowca , a mianowice miedzi . Nie mam jej ;/ kopalnie wyczeraly surowiec ale w przypadku innych surowcow geolog je odnajduje na nowo , a miedzi niet;/ hmmm wiec mieczykow tez niet ;/
Przydało by się coś takiego w handlu że czegoś czego się szuka czyli interesującego nas surowca klika się na to i widać same oferty danego typu zamiast przewijać pasek pół godziny żeby znaleść interesujące nas surowce mam nadzieję że kiedyś będzie to wprowadzone bo to moim zdaniem istotna zmiana ułatwiająca grę !
Ostatnio edytowane przez Nigerion ; 07.04.2012 o 08:21
"świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"
@up
Wystarczy kliknąć, aby uszeregowało nam surowce. Wtedy będziesz miał czytelnie
Pozdrawiam
@up
Nigerionowi o to wlasnie chodzi ze dosyc czasochlonne jest przwijanie ofert ktore nas nie interesuja by dogrzebac sie do sekcji gdzie jest porzadany przez nas towar co juz jest uciazliwe i bedzie jeszcze bardizej w miare jak wiecej ludzi zacznie udzielac sie w handlu.
Natomiast mi się wydaje, że pomocną rzeczą a nieskomplikowaną było by umieszczenie zegara w budynku na który nałożona została jakaś premia zwiększająca produkcję. Zegar takowy wskazywał by ile pozostało do końca działania takiej premii. Proste i przydatne przy planowaniu gospodarki surowcami.
Dawno już mnie zastanawiało dlaczego tego nie wprowadzą do gry. Denerwujące jest to, że człowiek nie wie kiedy mu się ów bonus skończy i trzeba będzie dodać nowy lub poprosić kogoś znajomego o dodanie takowego.
Dostałam od kogoś króliczą łapkę na kopalnię złota i nie mam pojęcia kiedy jej działanie się skończy. To dość frustrujące...![]()
Zastanawiam mnie i chyba nie tylko mnie czemu zadania z jajkami kupione za złoto ie dają nagród w postaci jajek wiec na co one w sklepie chyba tylko po to ze jak straci sie misje zeby kupić ją ale przechodząc wszystkie misje wielkanocne 2 raz już nic się nie dostaje? a czemu sporo wydajemy na to ciężko zarobione monety?
"świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"
WitamMam problem z podbiciem nowej włości. Został mi już tylko obóz przywódcy bandytów - obóz na wschodzie wyspy (druga włość licząc od dołu w kierunku góry). Jest tam Chuck (9000 pktów życia) 50 Hajduków (wilków), 50 Łowców i 100 oprychów. Atakowałam już z 4 razy i za każdym razem trace 200 żołnierzy a efekt ten sam
Walkę zaczynają od Chucka któremu zbijam życie do poziomu 2000-3000 i tyle - wojo pada całe. A reszta bandy nawet nie ruszona. Czy ktoś podbijał już tą wioskę? Jakich żołnierzy należy użyć i w jakich proporcjach żeby się udało?
Czy jest możliwość podniesienia limitu 200 żołnierzy w ataku do większej ilości? Za pomoc i rade będę wdzięczna![]()