istnieje opcja segregacji po surowcach[/QUOTE]
Jeśli istnieje taka opcja to proszę o wyjaśnienie jak można jej użyć, bo od przeglądania ofert czasami oczopląsu można dostać...![]()
istnieje opcja segregacji po surowcach[/QUOTE]
Jeśli istnieje taka opcja to proszę o wyjaśnienie jak można jej użyć, bo od przeglądania ofert czasami oczopląsu można dostać...![]()
A ja bym proponował żeby zrobić jakiś osobny kanał pomocy na chacie dla bardziej zaawansowanych graczy (taki na którym pytania z FAQ były by karane). Bo odpowiadać po raz 100 ze na 2 drwali 3 leśników to można szalu dostać, a ponad to człowiek z konkretnym pytaniem nie ma czasem szans się przebić.
Swoja droga na kanale pomocy powinien byc na stale link do faq, symulatora walk i kalkulatora surowcow.
witam,jak to jest ze kupiłem za klejnoty dekoracje trzech latarni mosieznych a wybudowało mi tylko jedna i gdzie moga byc pozostałe dwie?powinny byc w menu gwiazdy ale ich tam niema...:/
Witam, moim zdaniem za zburzenie wyeksploatowanej kopalni, pola, czy studni powinno być oddawane zezwolenie na budowę. Ponadto przydało by się więcej klejnotów za codzienne logowanie i możlwość kupna klejnotów za monety i inne zasoby, Pozdrawiam.
Jest oddawane :-P inaczej już wiele dni temu nie miałbym żadnych budynków ;-(
No i to jest dobra myśl ;-D za zburzenie pola lub studni darmowe pozwolenie ^_^ Na zbudowanie studni i pola nie potrzeba pozwolenia (samowola budowlana :-P )
Wszyscy chyba wiedzą, po co zostały wprowadzone klejnoty... $_$
I tak się dziwię, że rozdają je za darmo :-?
1 Proponowalbym oganiczenie poziomowe dla korzystajacych z chatu global-1 jako ze pomimo upomnien ze strony moderacji oraz uzytkownikow , niektorzy nowicjusze nie przejawiaja jakiejkolwiek checi podporzadkowania sie przeznaczeniu chatu global-1 .
2 Moznaby umiescic zakladke do chatu handlowego global-7 tak jak do kanalu pomocy , poniewaz przeskakiwanie z chatu na chat jest mocno niepraktyczne .
3 Moim zdaniem dobrym pomyslem byloby umieszczenie oznaczen w magazynach odnosnie stanu materialow w magazinie , nie zawsze jest czas monitorowac stan magazynow , takie oznaczenie czy stan danego towaru rosnie czy tez maleje ( dajmy na to w skali godzinowej) ulatwiloby kontrole i rozbudowe wlosci .
Pozno jest wiec to by bylo na tyle co moznaby zmodyfikowac
Pozdrawiam
Order of a Budge
Mam pytanie,czy jest możliwość przemieszczania do centrum posiadłości.Stolica(nazwijmy tak)pozostaje na peryferiach posiadłości.Pozdrawiam.
Życzę miłego dnia i proszę o odpowież.