Nikt tu nad niczym nie płacze. Po prostu debatujemy i staramy się pokazać, że taka polityka prowadzenia gry i forum, gdzie zasady są nie sprecyzowane, a pilnujący porządku kontrolują się sami jest przynajmniej niesmaczne. Nie wiem jak inni - ja nigdy za nic tu nie zostałem jeszcze ukarany, a piszę z czystej przyzwoitości. Druga sprawa - regulamin to nie prawo, a ponieważ co niektórzy płacą za świadczone im tu usługi mają prawo chyba o tym dyskutować, że już o prośbie sprecyzowania zasad świadczenia tychże usług nie wspomnę.
Wypadałoby ów taryfikator przedstawić, bo tak można odnieść wrażenie, że jedni dostają bana za coś błahego, a inni za notoryczne uprzykrzanie życia innym nie. Teraz niestety nie jestem w stanie powiedzieć, czy coś w kwestiach kar się zmieniło, ponieważ na czat wchodzę późną porą (gdy wszystkie dzieci idą spać, że się tak wyrażę), ale jeszcze całkiem niedawno karanie przez moderatorów było raczej tylko w regulaminie.Sagisu z tego co widzę to Moderatorzy ciągle ludzi upominają i ostrzegają tak często że niektórzy uważają to za spamm. Taryfikator kar, hmm pewnie jest ale moim zdaniem większość tu piszących gra na serwerach już zamkniętych więc posiadających starych obytych graczy, ci gracze dawno powinni przyswoić sobie panujące zasady a nie co chwila łapać bany za to samo, skoro bany na kilka minut lub kilkanaście nie skutkują to logiczne że pojawiają się większe kary.
Naprawdę sądzisz, że nikt tego jeszcze nie zauważył? Przeczytaj jeszcze raz dlaczego taki rodzaj aplikacji nie jest trafnym rozwiązaniem.Co do sposobu skarżenia się na modów to chyba suport to dobre rozwiązanie bo jakby ktoś spojrzał to ci sami modzi co na czacie i forum moderują.
Chociaż ciężko mi było zrozumieć początkowo o co Ci chodziło to tu muszę się zgodzić. Rozumiem rozmowy nie dotyczące samej gry, ale wypada zachować choć odrobinę kultury i jeśli ktoś chce sobie trochę pogadać na tematy zwykle uznawane za 'niesmaczne' to od tego są inne czaty, że o GG z kumplem, czy kolorowych stronach z paniami nie wspomnę.A teraz ode mnie rada: Nie podoba wam się tu? nikt was nie trzyma i tak żaden z was kasy w grę nie właduje bo tylko darmocha wam pasuje, chcecie ostrych czatów idźcie na gry/kanały 18+ a nie tu, gdzie gra dla młodszych jest także, to gra na przeglądarkę i do tego ekonomiczna. Wystarczy raz na 2-6h wejść na 15min a nie siedzieć ciągle i czas marnować na głupie wybryki.