Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: znikające wojsko

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

znikające wojsko

Wysłałem do ataku 200R, w przebiegu walki pokazało że mój atak składał się z 57.
    Znikło mi 200

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    miałem kiedyś podobnego buga. Są dwa wytłumaczenia
    1. zrobiłeś te wojsko z oszukanych surowców (np kilkakrotnie zaakceptowanej tej samej oferty handlowej - surowce niby się pojawiły, ale tak na prawdę nie udało ci się oszukać systemu i tylko pierwsza paczka została dodana reszta znika po relogu) - czyli to nie bug tylko chciałeś przyczitować xD
    2. to co się stało u mnie czyli prawdziwy bug - koszary pokazały że skończyła się rekrutacja i jednostki były już dostępne w garnizonie, ale niestety jak się okazało ta rekrutacja ciągle jeszcze trwała i tych jednostek to tak na prawdę nie było ;]

/Edit

jeszcze 3 opcja jest, wynikająca z mechaniki gry - twojego generała wcześniej przechwycił jakiś inny obóz i przetrzebił jego szeregi

Uprawnienia umieszczania postów