Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: logowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

logowania

witam ma taki pomysł żeby zmotywować graczy ;]. Za 7 dzień logowania dostaje sie 45 diamentów a wiec za 14 dzien powinno byc 90 diamentow za 21 dzien 135 diamentow i w tak w gore ;] gracze napewno by szukali sposobu by logować sie minimum raz dziennie ;] nawet jak by to było nie możliwe to i tak sposób by sie znalazł ;]. Co wy na to?; ]

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    firma nie może za dużo stracić. gdyby tak było jak chcesz, mało kto by kupował diamenty, więc serwery trzeba by zamknąć z powodu nieopłacalności. jestem więc przeciw.
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ok to nie musi sie caly czas w gore isc moze isc np co 2 tygodnie 90 diamentow albo co 3 tygodnie jakis bonus ;]

Początkujący Osadnik Awatar Atreju79
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam a teraz pytanie z innej beczki bo niemam pojecia gdzie je zadac,wiec moze wy mi pomozecie,po zalogowaniu kiedy wcisne ikone "graj"gra sie ładuje,poczym pokazuje moja wyspe a po chwili ekran robi sie niebieski i jest duzy wykrzyknik na srodku,co to moze byc?

Uprawnienia umieszczania postów