Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Kupowanie diamentów nie działa

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak wersja pudelkowa bedzie za ok 30-40 zł. to nie bedzie sie oplacalo kupowac diamentow, tylko wersje pudelkowa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dobrze, ale do tego czasu chciałbym mieć możliwość kupienia monet przez przelew, dlatego zgłaszam że nie działa poprawnie.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    ja od 10 dni probuje wyegzekwowac diamenty co kupilem i nic ... odsylaja mnie do paypala i innych a tu nic kasa zeszla diamenty nie przyszly
    visa nie ma problemow ale paypalem cos nie dziala ... 10 dni w grze to kupa czasu i tak naprawde to strasznie wplywa na moja opinie na temat tego dostawcy zabawy :|
    gra fajna ale to jest okradanie ludzi ... pisze na forum bo nie podoba mi sie ze nie ma nawet nr telefonu gdzie mozna normalnie porozmawiac...
    jak sie nie uda do konca tygodnia to pisze skarge do paypala ze nie dostalem tego za co zaplacilem ...
    dziwne bo wydawalo mi sie ze to w porzadku firma ubisoft

pozdr

PS jak widze nikt z 'mocnych' nie odpowiada nawet w tym temacie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów