Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: pomysl

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

pomysl

mam taki pomysł żeby pisało ile surowca na jaki czas przypada np. klikam na warsztat kamieniarza i pisze 1kamień na 4minuty.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    super pomysł, ale następnym razem zanim coś takiego wymyślisz sprawdź najpierw czy przypadkiem nie jest to już zaimplementowane.

protip: kliknij na warsztat kamieniarza i potem szczegóły

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To ja proponuję inaczej, panel w którym pisze całkowita produkcja sumująca przyrost surowców w danym czasie. Przykładowo ile miedzi przyjdzie z 5 kopalni w ciągu 30 minut Mnie przynajmniej (zapewne innym też) pomogłoby to lepiej dysponować zasobami.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Xenlin Zobacz posta
    To ja proponuję inaczej, panel w którym pisze całkowita produkcja sumująca przyrost surowców w danym czasie. Przykładowo ile miedzi przyjdzie z 5 kopalni w ciągu 30 minut Mnie przynajmniej (zapewne innym też) pomogłoby to lepiej dysponować zasobami.

super pomysł, ale następnym razem zanim coś takiego wymyślisz sprawdź najpierw czy przypadkiem nie jest to już zaimplementowane.
    no wlasnie. Pamietnik dewelopera sie kłania :P

Uprawnienia umieszczania postów