Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problem z ładowaniem w Firefoxie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Problem z ładowaniem w Firefoxie

Witam,

Po przerwie technicznej próbowałam zalogować się do gry. Ucieszyła mnie szybkość paska postępu ładowania, jednak doszedł do końca i gra się nie włączyła. Próbowałam kilka razy - zawsze z tym samym skutkiem - okno ładowania z pełnym paskiem i stop. Na Chromie wszystko ok.

Just so you know ;)

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja ma firefoxa i wszystko ok. tyle ze gram na starym serwie. a z tego co widze to z nowszymi same problemy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Aż sprawdziłam jeszcze raz ;) Bez zmian. Ale też nie widać, żeby ktoś jeszcze miał podobny problem..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam, ja tez mam problem z działaniem gry, wczytuje się niby szybko ale grafika "miga" i nie jest do końca załadowana

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prosta rada, odinstalować/ wyłączyć wszystkie extras'y z ff, zwłaszcza firebuga /webdevelopera i te inne cuda zwalniające przeglądarkę

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To samo mam Firefoxa i nie moge zalogować się!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja mam prawie taki sam problem gdyż na fireFoxie na innym komp wchodzac do strony głównej odrazu pisze mi ze >brak Połaczenia z Serwerem < na laptopie dziala a na komp nie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez rob_zombie Zobacz posta
    Prosta rada, odinstalować/ wyłączyć wszystkie extras'y z ff, zwłaszcza firebuga /webdevelopera i te inne cuda zwalniające przeglądarkę ;)
    Akurat nie zamierzam, bo wcześniej śmigało, a nie instalowałam nic nowego. Problem pojawił się po przerwie technicznej.
    Poza tym, jestem zdania, ze aplikacja ma działać w przeglądarce w takiej formie, w jakiej z niej korzystam - nikt nie będzie wyłączał dodatków specjalnie na czas gry ;)

update: Pomogło wyczyszczenie cache.. Sorry za fałszywy alarm, aż mi głupio.. :c
    Ostatnio edytowane przez szalony_kabanos ; 15.03.2012 o 13:20

Uprawnienia umieszczania postów