Oprócz budynków od złota to wszystko się opłaca![]()
Oprócz budynków od złota to wszystko się opłaca![]()
Nie opłacają się tylko budynki mistrzowskie, pozostałe każdy gracz powinien móc bez żadnych problemów budować. Jeśli nie może - to jest problem z graczem a nie z budynkami.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Ja się troszkę dołożę,jeśli chodzi o kopalnie to rzeczywiście dziwna sytuacja,biorąc pod uwagę marmur,wysyłam geologa znajduje 2złoża i ... nie trzeba stawiać kopalni na znaczniku złoża kopalni tylko obok,stawiam 3kopalnie i po wyeksploatowaniu tego złoża wysyła ponownie geologa który złoża znajduje w tym samym miejscu co jest oszczędnością w budowie kopalni,inna sytuacja ma sie do kopalni węglą,złota,dlaczego trzeba budować je na znacznikach złoża?Są drogie i po wyekspoatowaniu złoża trzeba je burzyć i znowu budować od nowa.Dlaczego tak jest?
Jest tak po to żebyś miał gdzie surowce wydawać
Typowe. Negatywna opinia pod dywan. Trzeba bylo napisac ze mody to bardzo madre stworzenia, sa nieomylne, maja ZAWSZE racje to moze by nie bylo burackiego CIACH. Jeden temat, z reszta bardzo madrze napisany i z madrym przeslaniem, zostal dzisiaj zamkniety - http://forum.thesettlersonline.pl/th...e-argumentacja przy czym argumenty zamkniecia byly na zasadach BO TAK I JUZ.
Wiec ja powtorze. Zmiencie nazwe z FORUM na MIEJSCE WYCHWALANIA MODOW i ADMINOW. Wtedy to bedzie mialo rece i nogi. Poki co ta strona przestala byc FORUM. No bo skoro nie moge powiedziec co mysle i mam sie trzymac sztywnych, ciasnych ram...
Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.
Według mnie gospodarka złota jest dobrze zbilansowanaKopalnie mogły by mieć 500goldu zamiast 300 ale nic innego bym tu nie zmieniał
Jak już się wybuduje piec do wytopu złota i mennice to kaska jako tako płynie
W grze potrzebny jest surowiec ciężko dostępny by przedłużyć zabawę
![]()