Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 86

Wątek: Twoja pierwsza gra strategiczna

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja nie pamiętam dokładnie bo wszystkie trzy miałem w podobnym czasie ~1998 na Playstation Command & Conquer, Warcraft 2 Gold i Warhammer Dark Omen (chyba ta była pierwsza)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Earth 2140 z dodatkami
    Świetna, polska gra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    prawie wszyscy uważają serię Heroes za n ajbardziej grywalną ,nie przeczę od 2 do 7 zagrywałem nocki
    ale potem wśród kolejnych battle i settlers wpadło mi w ręce Age of wonder 2 ---miód malina
    szczególnie dobrze zrobione mapki fanów ,do dziś czasami włączę i popykam -polecam kto nie zna

tomekkopik
    Knights and merchants, Red alert 2 ale nic mnie tak nie wciągnęło jak seria Age of Empires do teraz czasami włączam dwójeczkę

Początkujący Osadnik Awatar Royess
    Serwer
    Czarci Gaj
    Pierwszej strategicznej na wcześniejsze komputery(Commodore ) , nie pamiętam.Ale już na Amigę,to... Łabędzi śpiew.Settlersi,Prince of Persia,Cannon Fodder-w tę grę akurat, to synowie młócili.Ciężko było dopchac się do komputera...a jak jeszcze dorzucę Wings of Furry z 1990, to już wtedy na wszystko, brakowało czasu.Dokupiłem Nintendo i żelazny Mario rządził, na przemian z Tetris(rosyjska twórczość),odciążyłem kolejkę do kompa.Do Amigi dołączyłem przystawkę, Action Replay i chulaj dusza, piekła nie ma.Aż żal ,że w tamtym czasie nie bylo internetu...tyle lat straconych!

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pierwszych nie pamiętam, ale pamiętam kultowe, które mnie wychowały

Warcraft 2, Settlers 2, Heroes of Might & Magic 2 (kurcze, same dwójeczki ^^)

Meyska
    Pierwsza.. To Clash był jak mniemam, mam ją nawet do tej pory niestety chodzi tylko pod win 98 :P Potem były Heroes 2 i w górę jak leci x)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Moją pierwszą grą strategiczną były szachy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dune2 jeszcze na AMIDZE
    Mój blog ekspercki na którym piszę o wszystkim co mnie interesuje
    Mój blog seo na którym piszę o IT, ebiznesie, SEO, social media marketingi itp.
    Mój blog RPG, na którym wrzucam raporty z sesji, scenariusze i sporo materiałów o mojej autorce

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zdecydowanie Scenario na Comodore 64

i Defender of the Crown

a i nie można zapomnieć o najbardziej rozbudowanej i to polskiej produkcji Gwiezdny kupiec

później już na PC Heroes 2, Settlers i dalej już coraz nudniej :PP ....

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów