za motyw klasyczny 5/5, za wykonanie i teledysk ocena bylaby nieco niższa ;d
znowu coś ode mnie, koledze wyżej się poprzedni kawałek nie podobał więc daję coś dużo łagodniejszego
za motyw klasyczny 5/5, za wykonanie i teledysk ocena bylaby nieco niższa ;d
znowu coś ode mnie, koledze wyżej się poprzedni kawałek nie podobał więc daję coś dużo łagodniejszego
No i ja taką muzykę rozumiem5/5
a teraz taki coverek :
Dobry kawałek 5/5 Ja dla odmiany dodam coś innego : )
ja daje temu 2/5 , durna rymowanka i kiepski kradziony bit
[...] Jestem po***any, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]
„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Nie wiem czy to wah-wah czy jakiś inny efekt na początku ale wyszło raczej słabo. Po 2:10 jest nieco ciekawiej ale i tak do samego końca miałem wrażenie, że ten kawałek to jedna wielka improwizacja (łącznie z partią na klawiszach), a nie zwykły przemyślany utwór. Do tego raczej ogólnie za Satrianim nie przepadam (wolę już Vaia albo Malmsteena chociażby, chociaż Malmsteen też nie do końca ;p), dlatego ogólną ocenę dam 4+/10
Ode mnie też coś instrumentalnego, jako że już o Malmsteenie wspomniałem
PS: Mam prośbę: postarajcie się pisać w opiniach nieco więcej niż "fajny kawałek x/5" tak jak jeden pan pare postow wyzej
daje 5/5 za pomysł
Ostatnio edytowane przez deSade ; 22.03.2012 o 07:07
Dziwnej muzy słuchasz... o_0 Ale liczy się innowacja, :P dlatego też za coś nietypowego dam uczciwe 4/5.
Coś ode mnie:
PS
Tu macie napisy: Łapcie!
PS2 Jak widać, nie trzeba umieć grać na żadnym instrumencie by być w kapeli rockowej. >]