Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Klejnoty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Klejnoty

Witajcie,
    Spotkała mnie dziś nie miła niespodzianka, ponieważ gram z bliską osobą - synem który jest daleko i nie mogę na codzień się z nim widzieć - chciałem mu sprawić gift w postaci prezentów:
    Odkrywca, i 2x10pozwoleń
    ponieważ on nie może doładować klejnotów przelewem bankowym, ani ja nie mogę się zalogować na jego konto zgodnie z regulaminem, wyszła opcja prezentu. Jakże wielkie zdziwienie było w momencie gdy zobaczyłem, że nie ma tych opcji ... Czy jest możliwość przetransferowania mu tych klejnotów przez admina/moda cokolwiek?

Osadnik Awatar goTomek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No właśnie tych akurat przedmiotów za klejnoty nie można dawać w prezencie, też nie rozumiem czemu.
    I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot
    Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego
    - Coma, Los cebula i krokodyle łzy

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przedmioty, których ogólna ilość jest ograniczona, nie mogą zostać przekazane za pomocą prezentu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja natomiast nie mogę zakupić klejnotów po wybraniu konkretnej opcji nie uruchamia sie wybór usługi przelewu próbowałem na 3 przeglądarkach i 2 róznych sieciach/komputerach

Uprawnienia umieszczania postów