Witam,
zauważyłem iż bardzo często na światach obecni są MoD'owie co bardzo cieszy ze względów porządku, jednak nie o to tutaj chodzi. Otóż na tych stanowiskach znajdują się ludzie, którzy nie mają kompetencji do działalności w tej branży. Na Globalu-1 prowadzone są dyskusje z MoDami na różne tematy i podlizywanie się im co później skutkuje, iż dana osoba staje się ich "pupilkiem". MoD ma pilnować porządku, a nie bratać się z botami, którzy piszą takie wiadomości do nich, że aż rzygać mi się chce. Są to akcje typu:
JA: Jest jakiś Mod obecny mam pytanie?
XxX: Nie jakiś mod tylko Pan/ Pani MoD, możę troszkę grzeczniej?
JA: bla bla bla coś tam coś i chce podkreślić coś używając CAPSLOCKA,,,
YyY: Nie tym tonem do Pana/Pani MoD'a, jesteś niewychowany oni tak ciężko pracują, prawda Panie/Pani MoD?
Takich sytuacji jest od zawalenia i mógłbym cytować do rana, ale boje się , że mi zabraknie wiader w domu na wymiociny. Tacy PANOWIE I PANIE MOD bratają się ze swoimi "chłopczykami i dziewczynkami "hihihi" i wystarczy, że kogoś poniesie bo zdenerwuje go jakiś bot i już ban, jak dzisiaj ja na Globalu-1 na Wiadomości. Dlatego musiałem opisać mój problem pt "Piekarnia Bug", ponieważ Mod zamiast zajmować się problemami to prowadzi pogaduszki ze swoimi misiami pisami i innymi przydupasami bo inaczej tego nazwać nie można. Tacy ludzie powinni być wywalani od razy za drzwi, anie zatrudniani na takie stanowiska. Jak jeszcze powiecie mi, że im za to płacą to strzele sobie w głowe z największej armaty żeby nie spudłować. Dzisiaj piękne PÓŁ GODZINY opisywalem mój problem, a MoD nic, ani słowa na ten temat. Tylko jakiś miły jegomość nie mod poradził reloga, ale to nic nie dało. To tak jakby zatrudnić policjanta, który kocha ludzi i nie da im zrobić krzywdy. Nie wiem jak wy, ale ja bym sie bał wyjść na ulice jakbym miał niedaleko posterunek nafaszerowany takimi "gliniarzami". Więc jak chcecie sie z nimi umówić to weźcie telefon i idzcie się chędożyć, a nie zakłócacie spokój normalnym graczom z problemami. Tyle z mojej strony i niech ktoś mi nie powie, że go to nie denerwuje. Bo lizusostwo jest dobre, ale do pewnego umiarkowane stopnia. Co za dużo to nie zdrowo.
P.s mam nadzieję, że mój problem zostanie rozwiązany.
pozdrawiam Suare_z