Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: internet bezprzewodowy

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia

internet bezprzewodowy

witam, potrzebuje się zaopatrzyć w przenośny internet bezprzewodowy. ponieważ mam minimalne doświadczenia z nimi może moglibyście coś polecić? zależy mi żeby ciągnął przez cały miesiąc, bez komunikatu w połowie, że prędkość zostaje zmniejszona ;p z tym że potrzebuje go tylko do przeglądania stron, czasem jakiś youtube, pobieranie baaardzo sporadycznie. przyzwoita prędkość i przede wszystkim stabilność połączenia.

z góry dzięki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    W przenosnego neta ta? Wez se abonament w Plusie.
    Co do stacjonarnych to nie radze kupywac radiowki, bo to poprostu wielkie shit, shit i jeszcze raz shit.

Początkujący Osadnik Awatar Zden
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja ci polecam Play, ma niezłe ceny, a przekaźniki nie obciążone tak bardzo jak inne sieci. Sam sprawdzałem i jest na prawdę niezły.

Osadnik Awatar cyberduck
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Rzeczywiscie mozesz wziasc sobie Play. Fajnie to smiga, ale przedewszystkim najpierw
    sprawdz czy w miejscach w ktorych najczesciej bedziesz korzystac z tego jest dostateczny
    dla Ciebie sygnal. Sygnal mozna sprawdzic przy pomocy telefonu poniewaz modemy
    korzystajace w play korzystaja z tych smaych nadajnikow. Jesli spadnie Ci gdzies ponizej
    2 kresek to moze byc problem.

Co do internetu o ktorym pisal Dego to go nie sluchaj Glupoty opowiada.
    Montuje stacjonarny internet radiowo i wszystko ladnie smiga. Poprostu mial
    pecha i trafil na dostawce naciagacza, ktory uznal, ze jesli podpisze umowe, a net
    po sprawdzeniu warunkow jakos tam bedzie sobie chodzil to bedzie miec pare
    zlotych wiecej w kieszeni. Radiowo czy na kablu nie ma roznicy pod warunkiem, ze
    sa zastosowane dobrej klasy urzadzenia. Rozni sie tylko medium przesylowe.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jeszcze taka mała uwaga, w Play, fakt ma dobry stosunek ceny do świadczonych usług. Z tym, że na wiochach nie działa. Sam sprawdzałem ;]
    Play ma jeszcze jedną zaletę. Przy innych operatorach aby podpisać umowę musiałem im dostarczyć ostatni rachunek za coś lub udowodnić, że jestem gdzieś zatrudniony. A że mieszkam na stancji, unikam cyrografów długoletnich z różnej maści formami a i zatrudniony nie byłem, to miałem problem. W Playu niczego nie wymagali. od razu została podpisana umowa.

Uprawnienia umieszczania postów