Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Akt własności domu (warty 95 diamentów)

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Akt własności domu (warty 95 diamentów)

Sprzedam za monety. Offerować. Możliwość wymiany poprzez jakiś portal aukcyjny.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    chce także przypomnieć ,że ten gracz był kilkakrotnie banowany, niestety w tej grze jest system banów krótkoterminowych, i to dosłownie, niestety nie wiem ile one trwają ale wydaje mi się że mod zazwyczaj banuje na parę godzin gracza.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Idho Zobacz posta
    chce także przypomnieć ,że ten gracz był kilkakrotnie banowany, niestety w tej grze jest system banów krótkoterminowych, i to dosłownie, niestety nie wiem ile one trwają ale wydaje mi się że mod zazwyczaj banuje na parę godzin gracza.
    Zgłaszam to do moderatora za oczernianie i kłamstwo. Nigdy nie otrzymałem bana na konto. Gimbusy do szkoły.

Początkujący Osadnik Awatar Dawciosss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To Ty nie oszukuj

Początkujący Osadnik Awatar TheDoc
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Sam byłem dwukrotnie świadkiem gdy Mod (Varda o ile dobrze pamiętam) pisała do niego, że "czas odpocząć".

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Polaczek, widział nie wie o cho chodzi i później plotkuje, chodziło odpocząć na chacie bo za dużo pisałem ... Ale co tam wy wiecie lepiej Polski głupi naród. Jak nie zazdrośni to wpier... tam gdzie ich nie chcą.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez S3Bols Zobacz posta
    Polaczek, widział nie wie o cho chodzi i później plotkuje, chodziło odpocząć na chacie bo za dużo pisałem ... Ale co tam wy wiecie lepiej Polski głupi naród. Jak nie zazdrośni to wpier... tam gdzie ich nie chcą.
    Każdy cie kojarzy jako spamera i cwaniaczka więc daruj sobie takie uwagi, przynajmniej pokazujesz swoje prawdziwe kolory w samym stosunku jakim się odnosisz do innych.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Każdy cie kojarzy jako spamera i cwaniaczka więc daruj sobie takie uwagi, przynajmniej pokazujesz swoje prawdziwe kolory w samym stosunku jakim się odnosisz do innych.

Zdecyduj sie czy jestem scamerem, oszustem, cwaniaczkiem. Ty jesteś typem cwaniaczka gówno wiesz ale nie przegadasz - bany krótkoterminowe (nie wiem ile trwaja ale sa krótkoterminowe), został zbanowany za scam( nigdy nie miałem bana ale zostałem zbanowany ^^), każdy mnie kojarzy (popularny jestem)

kim jeszcze jestem - kocham wróżenie z postów.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez S3Bols Zobacz posta
    Zdecyduj sie czy jestem scamerem, oszustem, cwaniaczkiem. Ty jesteś typem cwaniaczka gówno wiesz ale nie przegadasz - bany krótkoterminowe (nie wiem ile trwaja ale sa krótkoterminowe), został zbanowany za scam( nigdy nie miałem bana ale zostałem zbanowany ^^), każdy mnie kojarzy (popularny jestem)

kim jeszcze jestem - kocham wróżenie z postów.
    No i to był mój błąd, że to nie poszło do supportu bo powinieneś mieć perma, ale mod daje tylko kilku h. :/

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów