Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Brak możliwości ulepszania budynków

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Brak możliwości ulepszania budynków

Witam!
    O co może chodzić... Ulepszyłem 2, może 3 budynki (chyba bez znaczenia jakie..), mam nadal deski z drewna liściastego, tyle potrzebuję do ulepszenia budynku teoretycznie... Warunki mam spełnione wszystkie na pewno, mam rezerwy raczej wszędzie, mam osadników... A przycisk do ulepszenia budynku jest nieaktywny. W czym może być problem? Wylogowywałem się, logowałem ponownie, wyłączałem komputer, czyściłem cash i ogólny porządek był (CCleaner).. Wiecie coś na ten temat?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    i teraz jeszcze widzę że jak ktoś pisze do mnie w "szept" to nie widzę niczego co pisze ani tego co odpowiadam... fajnie :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    I mogę ulepszać kopalnie - tyle że to jest za narzędzia tylko - a za deski z liściastego nie mogę nic... czy jest tu jakiś MOD czy może mam mailowo kogoś męczyć..

Początkujący Osadnik Awatar Raven1
    Serwer
    Nowy Świat
    Jaki budynek chcesz ulepszyć i czy naciskasz na ta osobę w szepcie ?? jeżeli uważasz ze to błąd gry to powinieneś to zgłosi
    [...] Jestem po***any, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]

„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ano błąd gry, mówię na 98% jako programista... tylko innych tematów teraz po czasie na tym samym poziomie NIE WIEM JAKIM CUDEM mogłem coś ulepszyc i to zrobiłem.. teraz - ponownie nie mogę, poziom ten sam. Log in/out - nie pomaga, mam 800 desek z drewna liściastego (max..) i nic z nimi zrobić nie mogę.. Chyba że Panowie Programiści mają inne reguły na ukrywanie pi*****onych strzałek ?? Proszę Panów Modów bądź programistów o odp... bo nudząc się w delegacji bez możliwości rozwoju głupiego miasta w Settlersach po prostu mi nudno.... Dziękuję z góry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ps.: wcześniej jak ktoś do mnie pisał nie widziałem nic, teraz jkuż coś widzę... przynajmniej to co pisze jeżeli chodzi o szept... a co do udopskonalania to - miecznika od miedzi i piec to wytapiania miedzi... do mieczy rozumisz pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów