Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Wykryte braki i zauważone błędy gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Czas odliczania do konca budowy wyswietla sie, ale nie jest odswiezany automatycznie.

Dziwny pasek doswiadczenia pod profilem. A mianowicie chodzi mi o wyswietlana ilosc expa. Poprostu mysle, ze warto by bylo zmienic na styl: ile mamy juz expa i ile brakuje nam do nastepnego poziomu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po usunięciu kopalni miedzi nie odzyskałem pozwoleń na budowę.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Laxasus Zobacz posta
    Po usunięciu kopalni miedzi nie odzyskałem pozwoleń na budowę.
    usunales kopalnie ktora jeszcze pracowala ? czy kopalnie ktora miala wyczerpane juz zasoby ? bo jesli to drugie to nie dostaniesz pozwolenia. byla o tym wiele razy mowa

Początkujący Osadnik Awatar LarsonKrK
    Serwer
    Kolonia
    Witam. Moim zdaniem Kopalnie powinny być uwzględnione do kategorii budynków bez pozwoleń do budynków takich jak "studnia" i "pole pszenicy" bo nie każdy jest w stanie dopilnować kiedy kończy się surowiec i wcześniej go wyburzyć by odzyskać pozwolenie na budowę, Oraz chciałbym zauważyć że w każdej odsłonie gry mieliśmy możliwość wybrania na mapie z którego miejsca ma drwal ścinać drzewa oraz leśnik gdzie ma drzewka sadzić. To by bardzo wzbogaciło grę oraz pozwoliło stworzyć indywidualną wyspę pod siebie. A co do samozagłady gracza podczas wyrębu całego lasu (tego co obawiają się twórcy tej odsłony) to chyba każdy kto grał wie że w "The Settlers" Najważniejsze surowce do rozwoju to kamień i drewno. Pozdrawiam

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma koniecznosci wczesniejszego wyburzania kopalnii, bo pozwolenie odzyskuje sie ZAWSZE.

Jesli ktos ma faktyczne dowody na to, ze u niego jest inaczej (i nie wynika to z urojen albo z przeoczenia i zbudowania budynku za odzyskane pozwolenie), to nalezy zglosic buga do bazy danych albo serwera i czekac na jego naprawe.

Zreszta tak na logike, to jesli pozwolenie mialoby byc tracone, a w sklepie mozna kupic ograniczona ilosc pozwolen, to malo uwazny gracz po uplywie 2-3 miesiecy zostalby bez mozliwosci budowania nowych budynkow. Chyba oczywiste jest, ze BB do takiej sytuacji dopuscic nie moze.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik Awatar LordEddardStark
    Serwer
    Czarci Gaj
    No widzę że ładna flota błędów, mam nadzieje że wszystko z czasem naprawią bo gierca się zapowiada nieźle, ja miałem natomiast problem z samouczkiem coś go zamuliło i mimo zrealizowanych kroków nie odpowiadał co uniemożliwiało dalszy rozwój, podobno nie tylko ja tak miałem, może warto się tym zainteresować, musiałem usuwać konto co było męczące i wkurzające..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    brak wiadomosci wyslanych najbardziej przeszkadza

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów