Wie ktoś coś może o jakimś rankingu? Czy jest? Jeżeli nie, to czy jest w planach?
Bo nigdzie nie mogę się go doszukać, ale możliwe, że za słabo szukam ;P
Wie ktoś coś może o jakimś rankingu? Czy jest? Jeżeli nie, to czy jest w planach?
Bo nigdzie nie mogę się go doszukać, ale możliwe, że za słabo szukam ;P
Na razie nie ma ale będzie w przyszłości. Pozdrawiam S3Bols.
szkoda, że nie ma jeszcze![]()
Poczekasz to sporo nowego zobaczysz. Ta gra ma jeszcze bardzo długą drogie do tego by stać się taka jaka powinna.
Nigdzie się stąd nie ruszam![]()
wszystko to kwestia czasuale ciesze sie ze coraz lepiej jest
w koncu trzeba ulepszac a nie stac w miejscu
Mnie tylko denerwują dwie rzeczy:
1 Straaaasznie wolno wszystko się dzieje. Przyspieszenie gry o 1,6-1,7 było by ciekawe.
2 Podczas Bitwy ubijak kogoś w pierwszej turze a on i tak mnie atakuje. Taki sobie ZOMBIE ATTACK. I co do tego po co jednemu rekrutowi 10 sztuk oręża:/
1- jak dla mnie tak jak jest teraz jest idealnieprzeciez nikt nie chce przejsc gry w tydzien
z reszta wiele dzieci sie zarejestruje i zobaczy jak wszystko wolno sie buduje to zrezygnuje to jest kolejny plus
2- system walki jest turowy moze animacje sa troche zle porobione ale jest to realistyczne jak w prawdziwej walce, przeciez nie da sie wygrac bitwy bez strat![]()
Mogli by jeszcze dać że po wciśnięciu jakiegoś klawisza na klawiaturze lub coś podobnego zaznaczasz wszystkie budynki jednego typu bo wstrzymanie prac klikając na każdy budynek osobno jest uciążliwe.