Złoża kamienia ani marmuru nie zabierają pozwoleń więc i nie ma co wracać po zawaleniu![]()
Pozdrawiam
Paul_Raven
złoża kamienia i marmuru nie zaberają pozwoleń, robi to kamieniarz
Otóż jest jakiś problem z tymi patentami sam też taki mam kończę grę wieczorem wszystkie kopalnie działają pkt mam 8 po czym wbijam rano 2 kopalnie padły pkt dalej
8 też rozwalam te dwie wyczerpane i stawiam nowe pkt 6 jestem 2 pkt w plecy nie liczę już tego że wcześniej mi się coś nie zgadzało ale jakoś nie zwróciłem szczególnej uwagi na to bo miałem sporo pkt przy małej ilości to się zaczyna zauważaćRelog tu nic nie dał wiem że pkt dostaje się gdy kop padnie liczyć też potrafię
Proszę nie mylić tu złoża kamienia z kopalnią chodzi o kop żelaza i miedzi nie złoża kam czy marmuru
Ostatnio edytowane przez NAfaliZIOM ; 08.03.2012 o 15:28
Ten sam problem dzisiaj zaobserwowałam u siebie...Wczoraj opuszczałam grę z 5 pozwoleniami, wchodzę dzisiaj 3 rudy zawalone, 4 kopalnie puste (pozwoleń nadal 5). Wybudowałam kolejne 2 i teraz mam tylko 3 pozwolenia![]()
nie zgadza sie, napisalem do supportu jak bedzie odpowiedz to wstawie
heh. mam podobnie
Ostatnio edytowane przez tomii7 ; 09.03.2012 o 10:48
Meneloiso daj daj bo kurka tylko wymieniam kopalnie miedzi na nowe i pkt bud coraz mniej nic nie budujeJestem ciekaw co napiszą
![]()