Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Gra we dwóch.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Gra we dwóch.

Nie można grać z Bratem lub Siostrą. Szkoda. A morze jednak dało bu się coś z tym zrobić. PONIEWAŻ JEDEN RUTER CZY ADRES IP nie powinien być żadną przeszkodą. Gra to jest dobra rozrywka. Ale bez rodzeństwa nie bardzo! Mam nadzieje że kiedyś twórcy zobaczą jaki błąd zrobili. Mam nadzieje że ten wątek znajdzie zwolenników.

Początkujący Osadnik Awatar Raven1
    Serwer
    Nowy Świat
    tak mam podobnie w kilku grach ale to jest zabezpieczanie przed cwaniackimi co zakładaj kilka kont na rożne maile i sobie wysyłają surowce na główne konto
    [...] Jestem po***any, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]

„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Co ma zrobić ktoś chce naprawdę grać z rodzeństwem??

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zgłosić do supportu że gra się z jednego IP wpiszą was na listę i macie spokój.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tak jak kolega wyżej - Zgłoszenie do supportu, ale uprzedzam że jeżeli będziesz chciał zrobić 2 konto niby "brata" i później surowce sobie za pół darmo wysyłać to odpada - Dostaniesz zacnego bana i Twój "brat" też.

Pozdrawiam.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    co oczywiście nie oznacza że musicie zrezygnować z uczciwego handlu. Przesyłać surowce, kanapki można jak najbardziej byleby tylko uczciwie tak by obie strony równo na tym korzystały a nie tylko jedna

Uprawnienia umieszczania postów