Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: problemy z certyfikatami do gildii

Początkujący Osadnik Awatar Chan
    Serwer
    Słoneczny Gród

problemy z certyfikatami do gildii

Witam, mamy największą gildię na tym serwerze i ilość ludzi to 96 a miejsc 100 i nie możemy dodawać nowych certyfikatów które dostajemy od członków, czy mam rozumieć że jest to taki limit czyli gildia tylko do 100 osób czy jakiś bug w grze ? bo nigdzie nie doczytałem w info nic na ten temat

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    gdzieś mi sie obiło o uszy ze gildia może mieć 100 miejsc, ale jakoś tego teraz znaleźć nie moge

tkacka
    ja mam jeszcze jeden problem.
    kupiłem certyfikat w zwykły sposób, zamiast dać go w prezencie szefowi gildii. tym samym mam zbędny certyfikat z którym nie bardzo da się coś zrobić (nie widzę opcji sprzedaży/wymiany/użycia jako prezentu/wyrzuceniu/ etc etc
    a może jest jednak jakiś sposób na użycie go?

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak juz bedziesz w gildii to bedziesz mogl uzyc tego certyfikatu. tylko nie jestem pewien czy nie musisz miec odpowiedniej rangi/uprawnien w gildii do tego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam pytanie w tej samej tematyce, czy leader musi zrobić coś aby 'akceptować' certyfikaty dodane przez członków niższej rangi?
    Dodałem dziś owy certyfikat na siedzibę gildii u leadera ale nic się nie zmieniło w limicie członków. Awaria? Bug? Tak ma być?
    Nasz przodowy is MIA więc nie mogę w tej chwili z nim tego uzgodnić.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam podobny problem, zamiast wysłać certyfikatu jako prezent, kupiłem go dla siebie i jak go próbuję użyć na siedzibie gildii to certyfikat robi się szary, jakby został użyty ale nie daje swoich efektów, a po przelogowaniu mogę go ponownie użyć. Co mogę z tym fantem zrobić? czy to chodzi o to że nie mogę użyć certyfikatu na siedzibie gildii do której nie należę ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A wiec tak udało się przetestować jedna rzecz i jeżeli ktoś zakupił certyfikat ma możliwość dodania go go gildi ale muszą być spełnione 3 warunki
    1. Osoba z certyfikatem musi być w gildii
    2. Osoba z certyfikatem musi mieć range 2 z najwyższych
    3. Szef gildii musi zaakceptować certyfikat

Mam nadzieje ze pomogłem
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów