Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Problem z iloscia jednostek badytow w ich wiosce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    juz wiem co jest i moja wina zachaczyl mi general o ten oboz hajduki uwalilem i 35 ych lowcow dlatego jest tam 85, zal tylko ze tak glupio w***alem to co mialem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest błąd we wskazaniach ilości wojsk znajdujących się w obozie bandytów w ostatnim rejonie po prawej stronie na dole mapy scren http://screenshooter.net/6613184/xpdqhkw Informacja podaje ze jest 5+5 a w rzeczywistości jest ich znacznie więcej przez co straciłem całe wysłane wojsko i zapewne nikt mi tego nie zrekompensuje.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Obóz.jpg, 
wyświetleń: 197, 
rozmiar: 94.8 KB, 
ID: 89.  

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    założę się o słoik miodu że to ta sama sytuacja co u kolegi wyżej. Przeczytaj cały ten temat.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bardzo ważną sprawą przy wyprowadzaniu ataków jest miejsce, w którym mamy garnizon. Często przesunięcie o jedną kratkę skutkuje tym, że armia jest lub nie jest przechwytywana. Warto przed puszczeniem ataku przestawić garnizon w inne miejsce (ani to kosztuje ani trwa za długo) i sprawdzić czy trasa przemarszu nie będzie bardziej "przyjazna"
    Pozdrawiam
    Paul_Raven

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów