juz wiem co jest i moja wina zachaczyl mi general o ten oboz hajduki uwalilem i 35 ych lowcow dlatego jest tam 85, zal tylko ze tak glupio w***alem to co mialem
juz wiem co jest i moja wina zachaczyl mi general o ten oboz hajduki uwalilem i 35 ych lowcow dlatego jest tam 85, zal tylko ze tak glupio w***alem to co mialem
Jest błąd we wskazaniach ilości wojsk znajdujących się w obozie bandytów w ostatnim rejonie po prawej stronie na dole mapy scren http://screenshooter.net/6613184/xpdqhkw Informacja podaje ze jest 5+5 a w rzeczywistości jest ich znacznie więcej przez co straciłem całe wysłane wojsko i zapewne nikt mi tego nie zrekompensuje.
założę się o słoik miodu że to ta sama sytuacja co u kolegi wyżej. Przeczytaj cały ten temat.
Bardzo ważną sprawą przy wyprowadzaniu ataków jest miejsce, w którym mamy garnizon. Często przesunięcie o jedną kratkę skutkuje tym, że armia jest lub nie jest przechwytywana. Warto przed puszczeniem ataku przestawić garnizon w inne miejsce (ani to kosztuje ani trwa za długo) i sprawdzić czy trasa przemarszu nie będzie bardziej "przyjazna"![]()
Pozdrawiam
Paul_Raven