Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 148

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik Awatar Secmat
    Serwer
    Nowy Świat
    Nowy Świat server nie działa nie loguje się do gry !!!!!!!!! PROSZE ADMINA O JAKĄŚ SENSOWNĄ ODPOWIEDŹ CO SIĘ DZIEJE Z SERVERAMI.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    myślałam, że to wina mojego internetu ale widzę, że nie tylko ja nie mogę się zalogować. A szkoda, bo gram pierwszy dzień i gierka wydaje się fajna. A takie coś może odstraszać nowych graczy ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jeszcze przed chwilą grałem a teraz już nie moge sie lognąć

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    całośc muli, nie tylko polska wersja strony. Także testowy serwer... Wygląda na to, że wszystko stoi na jednej maszynie: serwery gry, testowe serwery, strona www, forum. Nic dziwnego. Potem to "działa" w ten sposób a nie inny.

Inna opcja, że wszystko zostało celowo unieruchomione, i tak jak tutaj ktoś pisał, trwają prace, o których mało kto wie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kpiny!

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Do Słonecznego Grodu nie można było się połączyć przed 12:00 i sytuacja się utrzymuje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    "To, że coś jest za darmo nie oznacza to, żeby było chu...owe". Panowie Administratorzy nie często mają wolne ręce od roboty - ok rozumiem. Nie mniej jednak informacja powinna być czarno na białym obwieszczona. Ogromny minus za support.

Początkujący Osadnik Awatar koone
    Serwer
    Nowy Świat
    ja loguje sie tylko na stronce ale gdy chce wejsc do gry jest napisane ,ze "polaczenie z serwerem zostalo zerwane" i tak juz od 40 min:/

Początkujący Osadnik Awatar koone
    Serwer
    Nowy Świat
    wasnie nic nie napisali,że będzie jakaś przerwa czy a tak nie wypada robic.....chciałbym sie dowiedziec czy ktos moze nam cokolwiek na ten temat powiedziec np. ile to potrwa???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    porażka

Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów