Nowy Świat server nie działa nie loguje się do gry !!!!!!!!! PROSZE ADMINA O JAKĄŚ SENSOWNĄ ODPOWIEDŹ CO SIĘ DZIEJE Z SERVERAMI.
Nowy Świat server nie działa nie loguje się do gry !!!!!!!!! PROSZE ADMINA O JAKĄŚ SENSOWNĄ ODPOWIEDŹ CO SIĘ DZIEJE Z SERVERAMI.
myślałam, że to wina mojego internetu ale widzę, że nie tylko ja nie mogę się zalogować. A szkoda, bo gram pierwszy dzień i gierka wydaje się fajna. A takie coś może odstraszać nowych graczy ...
jeszcze przed chwilą grałem a teraz już nie moge sie lognąć
całośc muli, nie tylko polska wersja strony. Także testowy serwer... Wygląda na to, że wszystko stoi na jednej maszynie: serwery gry, testowe serwery, strona www, forum. Nic dziwnego. Potem to "działa" w ten sposób a nie inny.
Inna opcja, że wszystko zostało celowo unieruchomione, i tak jak tutaj ktoś pisał, trwają prace, o których mało kto wie.
Kpiny!
Do Słonecznego Grodu nie można było się połączyć przed 12:00 i sytuacja się utrzymuje.
"To, że coś jest za darmo nie oznacza to, żeby było chu...owe". Panowie Administratorzy nie często mają wolne ręce od roboty - ok rozumiem. Nie mniej jednak informacja powinna być czarno na białym obwieszczona. Ogromny minus za support.
ja loguje sie tylko na stronce ale gdy chce wejsc do gry jest napisane ,ze "polaczenie z serwerem zostalo zerwane" i tak juz od 40 min:/
wasnie nic nie napisali,że będzie jakaś przerwa czy a tak nie wypada robic.....chciałbym sie dowiedziec czy ktos moze nam cokolwiek na ten temat powiedziec np. ile to potrwa???
porażka