Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 148

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    loguje się i jak naciskam "Graj" to się ładnie wczytuje aż wyskakuje okno Połączenie z serwerem jest zerowane i wraca mi do logowania ;// a kumplowi działa wszystko tylko wolniej co jest nie tak??

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MaSh Zobacz posta
    na 100% kazdy tak ma wiec cierpliwosci wszystko jest zgłoszone przez Gm-a czytajcie !
    samozwańczy stróżu moralności na tym forum daruj sobie takie uwagi, ponieważ w newsach żadnej wzmianki o problemach z serwerem gry nie ma. Przedmówca ładnie zgłosił problem z ss, jakbyś nie wiedział od tego jest forum, aby pytać i szukać informacji.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Idho Zobacz posta
    samozwańczy stróżu moralności na tym forum daruj sobie takie uwagi, ponieważ w newsach żadnej wzmianki o problemach z serwerem gry nie ma. Przedmówca ładnie zgłosił problem z ss, jakbyś nie wiedział od tego jest forum, aby pytać i szukać informacji.
    powiem tak syneczku ludzie pytaja wiec im godom a przy okazji 3ym ryj i do ksiazek a nie cytuj kogos kto stara sie pomóc daruj se i rwij stad kopyta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie obrzucajcie się mięsem to jest beta więc można wybaczać takie rzeczy wspierać admina i heja

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MaSh Zobacz posta
    powiem tak syneczku ludzie pytaja wiec im godom a przy okazji 3ym ryj i do ksiazek
    ohhhhhhh kultura osobista nie jest twoja mocna stroną, a twoje zainteresowania seksualne na temat emerytek mnie i zapewne forum tez nie interesuje. Jeżeli miałbyś coś konstruktywnego do powiedzenia nie krępuj się, oczywiście jeżeli jest to na temat.

Wracając do tematu, jeden z forumowiczów podzielił się wiedzą w inny temat o tym samym problemie, chodzi dokładniej o to, że gm umieścił informacje na FB (nie wiedzieć dlaczego FB, a nie w newsach), że należy wyczyścić cache przeglądarki, niestety ta procedura nie pomaga, niewykluczone, że po prostu o s3 zapomnieli :P
    Ostatnio edytowane przez Idho ; 05.03.2012 o 16:18 Powód: poprawa stylistyczna

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja mam to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    czy inni też nie mogą się zalogować? Sprawdzałem na różnych przeglądarkach, netach, komputerach i to samo:

na tym etapie umiera wszelka nadzieja, bo niestety, tylko dotąd mogę dotrzeć, dalej niestety nie. Brak napisu o Kolejce 1 z 1 i pozostałym czasie sugeruje błąd systemu).

Początkujący Osadnik Awatar Sarima
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie to samo ;(

Początkujący Osadnik Awatar Fiwren
    Serwer
    Nowy Świat
    Niestety mam tą samą sytuacje zakładam , że to związane z tym powolnym działaniem strony i forum.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    tez nie moge wejsc do osady....

Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów