loguje się i jak naciskam "Graj" to się ładnie wczytuje aż wyskakuje okno Połączenie z serwerem jest zerowane i wraca mi do logowania ;// a kumplowi działa wszystko tylko wolniej co jest nie tak??
loguje się i jak naciskam "Graj" to się ładnie wczytuje aż wyskakuje okno Połączenie z serwerem jest zerowane i wraca mi do logowania ;// a kumplowi działa wszystko tylko wolniej co jest nie tak??
Nie obrzucajcie się mięsemto jest beta więc można wybaczać takie rzeczy
wspierać admina i heja
![]()
ohhhhhhh kultura osobista nie jest twoja mocna stroną, a twoje zainteresowania seksualne na temat emerytek mnie i zapewne forum tez nie interesuje. Jeżeli miałbyś coś konstruktywnego do powiedzenia nie krępuj się, oczywiście jeżeli jest to na temat.
Wracając do tematu, jeden z forumowiczów podzielił się wiedzą w inny temat o tym samym problemie, chodzi dokładniej o to, że gm umieścił informacje na FB (nie wiedzieć dlaczego FB, a nie w newsach), że należy wyczyścić cache przeglądarki, niestety ta procedura nie pomaga, niewykluczone, że po prostu o s3 zapomnieli :P
Ostatnio edytowane przez Idho ; 05.03.2012 o 16:18 Powód: poprawa stylistyczna
ja mam to samo
Niestety mam tą samą sytuacje zakładam , że to związane z tym powolnym działaniem strony i forum.
tez nie moge wejsc do osady....