...a tak na marginesie... żałosne jest to żeby rozwiązania szukać na forum.Pzdr.
...a tak na marginesie... żałosne jest to żeby rozwiązania szukać na forum.Pzdr.
no i przez to, że nie można było się wczoraj zalogować straciłem codzienne premie do końca tygodnia - kto to zwróci??? jakieś zasoby zawsze się by przydały a teraz napis zaloguj się jutro itp>:P
Nie zgodzę się. Na forum można znaleźć osobę, która problem umie obejść i Ci, czy mi powiedzieć jak go rozwiązać. Szukanie pomocy na forum to raczej próba współpracy z innymi ludźmi.
Do tematu: Czy któryś z modów/admin wpadł już na pomysł, czemu logowanie przez facebooka uniemozliwia logowanie zwykłym loginem czy mailem? aktywacja konto na E-mail zrobiona.
ja od wczoraj nie mogę się w ogóle zalogować, cały czas wyskakuje mi komunikat, że logowanie nie powiodło się a przy próbie odzyskania hasła wyskakuje, że dany użytkownik nie istnieje ;/
Mam tak samo, tyle ze nie od wczoraj a od przed wczoraj, oraz jest napisane zebym sprawdzil czy podana zostala poprawna nazwa uzytkownika:/ Na forum sie moge zalogowac, ale do gry juz nie... I tak jest juz TRZECI DZIEN! Ile moze trwac naprawianie ??
Powinny byc jakies premie dla graczy ktorzy tyle czasu straca przez ten błąd............................................ .................................................. ..
Znowu problem z zalogowanie się! Rano ok, była konserwacja, przeniesienie na serwery a wieczorem?? Chociaż jakieś wieści!! Fajna gra ale na razie szkoda inwestować!!!
Tez nie moge sie znowu zalogowac... Irytujace to sie robi...
jakieś pracę trwają w dalszym ciągu ?
U mnie znowu pokazuje, ze niby przerwa techniczna ;/
Witam! Wygląda na to, że konserwacja poszła nie tak. Przerwa techniczna![]()