Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 148

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ...a tak na marginesie... żałosne jest to żeby rozwiązania szukać na forum.Pzdr.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no i przez to, że nie można było się wczoraj zalogować straciłem codzienne premie do końca tygodnia - kto to zwróci??? jakieś zasoby zawsze się by przydały a teraz napis zaloguj się jutro itp>:P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez dzordzcz Zobacz posta
    ...a tak na marginesie... żałosne jest to żeby rozwiązania szukać na forum.Pzdr.
    Nie zgodzę się. Na forum można znaleźć osobę, która problem umie obejść i Ci, czy mi powiedzieć jak go rozwiązać. Szukanie pomocy na forum to raczej próba współpracy z innymi ludźmi.

Do tematu: Czy któryś z modów/admin wpadł już na pomysł, czemu logowanie przez facebooka uniemozliwia logowanie zwykłym loginem czy mailem? aktywacja konto na E-mail zrobiona.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja od wczoraj nie mogę się w ogóle zalogować, cały czas wyskakuje mi komunikat, że logowanie nie powiodło się a przy próbie odzyskania hasła wyskakuje, że dany użytkownik nie istnieje ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Aborygen Zobacz posta
    ja od wczoraj nie mogę się w ogóle zalogować, cały czas wyskakuje mi komunikat, że logowanie nie powiodło się a przy próbie odzyskania hasła wyskakuje, że dany użytkownik nie istnieje ;/
    Mam tak samo, tyle ze nie od wczoraj a od przed wczoraj, oraz jest napisane zebym sprawdzil czy podana zostala poprawna nazwa uzytkownika:/ Na forum sie moge zalogowac, ale do gry juz nie... I tak jest juz TRZECI DZIEN! Ile moze trwac naprawianie ??
    Powinny byc jakies premie dla graczy ktorzy tyle czasu straca przez ten błąd............................................ .................................................. ..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Znowu problem z zalogowanie się! Rano ok, była konserwacja, przeniesienie na serwery a wieczorem?? Chociaż jakieś wieści!! Fajna gra ale na razie szkoda inwestować!!!

Początkujący Osadnik Awatar Afrobabka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tez nie moge sie znowu zalogowac... Irytujace to sie robi...

Początkujący Osadnik Awatar ArTh00r
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jakieś pracę trwają w dalszym ciągu ?

Początkujący Osadnik Awatar Afrobabka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie znowu pokazuje, ze niby przerwa techniczna ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam! Wygląda na to, że konserwacja poszła nie tak. Przerwa techniczna