Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Znikający rekruci

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znikający rekruci

Jestem leniwy więc przekleję treść ticketa jaki wysłałem do supportu, a was chciałbym zapytać czy też coś takiego was spotkało? Czy to tylko ja mam takiego pecha ;]. Dodam jeszcze że po relogu zniknęło mi kolejnych 10 rekrutów tym razem z garnizony odradzającego się generała. Czy do gry zawitał Houdini i dał moim rekrutom kilka lekcji czy stałem się ofiarą śmiesznego buga?

witam,
    wysłałem dziś na obóz bandytów armię składającą się z 200 żołnierzy w tym 125 rekrutów, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że na powtórce było ich tylko 60, ponadto te 65 rekrutów całkowicie gdzieś zniknęło, bo miałem wcześniej w magazynie 135 rekrutów a zostało tylko 10 czyli tak jak jakbym ich wysłał 125.
    Jestem pewien że mojego generała nie przechwycił żaden inny obóz, z resztą dostałbym w takiej sytuacji wiadomość. Wychodzi na to że zniknęło mi gdzieś 65 rekrutów.
    Nie muszę chyba dodawać że 'dzięki' temu przegrałem bitwę i straciłem kilkadziesiąt wartościowych jednostek
    (oprócz 125 rekrutów było tam 10 ochotników 25 konnych i 40 wyborowych łuczników)
    byłoby miło gdyby udało mi się przynajmniej odzyskać straconą armię
    Pozdrawiam

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    takie cos sie dzieje gdy np. wystawiasz ofetre handlowa kupna 400 mieczy za 50 golda. przychodzi do Ciebie wiadomosc o zainteresowaniu oferta. ty ja akceptujesz po czym zamykasz okno wiadomisci i otwierasz je znow. po przez lagi pojawia sie znow ta sama wiadomosc od tej samej osoby. po akceptacji tej drugiej nie tracisz golda ale znow zyskujesz miecze. czyli wydales 50 golda a masz 800 mieczy w magazynie. Ale tylko te pierwsze 400 mieczy jest prawdziwe i obojetnie co zrobisz z reszta nie bedzie istnialo dla systemu. czyli rekruci wyprodukowani dzieki fake'owym mieczom znikna sami po pewnym czasie badz po relogu. to samo tyczy sie wybudowania czegos albo ulepszenia ( po relogu zniknie badz wroci do swojego poprzedniego lvla), czy tez odsprzedazy fake'owych rzeczy innym graczom.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no tyle że nie miałem żadnych fejkowych mieczy, ani fejkowego niczego nie handlowałem i nie dodawałem z gwiazdy niczego od dawna. Rekruci byli na pewno w 100% uczciwi zrobieni z moich własnych zbieranych od dawna surowców.

aha ok chyba wiem co się stało, właśnie sprawdziłem w koszarach i rekruci cały czas się robią xD
    więc w zasadzie pokazało mi że już ich mam gdy w rzeczywistości jeszcze ich nie miałem. dodam że sprawdzałem w koszarach i nie było juz kolejki produkcji i tylko dla tego ich wysłałem do boju. Tyle że to i tak nie koniec bo z tego co widzę to mam teraz 25 rekrutów i kolejnych 25 w kolejce a zniknęło mi ich 75. czyli nadal 25 gdzieś brakuje (najwyraźniej łuczników i konnicy już nie odzyskam, no cóż szkoda kilka dni stracone ;( )
    Ostatnio edytowane przez spyderek ; 04.03.2012 o 22:55

Uprawnienia umieszczania postów