Jestem leniwy więc przekleję treść ticketa jaki wysłałem do supportu, a was chciałbym zapytać czy też coś takiego was spotkało? Czy to tylko ja mam takiego pecha ;]. Dodam jeszcze że po relogu zniknęło mi kolejnych 10 rekrutów tym razem z garnizony odradzającego się generała. Czy do gry zawitał Houdini i dał moim rekrutom kilka lekcji czy stałem się ofiarą śmiesznego buga?
witam,
wysłałem dziś na obóz bandytów armię składającą się z 200 żołnierzy w tym 125 rekrutów, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że na powtórce było ich tylko 60, ponadto te 65 rekrutów całkowicie gdzieś zniknęło, bo miałem wcześniej w magazynie 135 rekrutów a zostało tylko 10 czyli tak jak jakbym ich wysłał 125.
Jestem pewien że mojego generała nie przechwycił żaden inny obóz, z resztą dostałbym w takiej sytuacji wiadomość. Wychodzi na to że zniknęło mi gdzieś 65 rekrutów.
Nie muszę chyba dodawać że 'dzięki' temu przegrałem bitwę i straciłem kilkadziesiąt wartościowych jednostek
(oprócz 125 rekrutów było tam 10 ochotników 25 konnych i 40 wyborowych łuczników)
byłoby miło gdyby udało mi się przynajmniej odzyskać straconą armię
Pozdrawiam