Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Bug konta

Caratusch

Bug konta

Witam. Mam taki problem. Zacny moderator gdy dał mi bana na czat na 2 min za używanie Capsa. Wszystko ok. Popieram ład i porządek jednak po wylogowaniu się i zalogowaniu mam brak menu budowy, wszystkie surowce na 0 widze tylko budynki i mapkę normalnie jednak gdy kliknę na jakiś budynek to jego menu jest puste. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Bo wydaje mi się że xaar nie umiesz używać opcji "ban chata" i ostro coś się spierdzieliło. !5 razy relog i nadal to samo ^^ Prosze o szybką odpowiedź co jest grane

EDIT: Założyłem nowe konto i na nim wszystko jest ok więc jakikolwiek problem z komputerem czy łączem odpada. Dodam jeszcze że na swoim koncie gdy miałem bana na czat wszedłem w czat wiadomości i kliknąłem na nadawcę "wiadomość" i dodałem go do znajomych może jakiś bug? prosze o rozwiązanie tego problemu

Edit2: Dodaje screena żeby pokazać jak to wygląda^^

Ostatnio edytowane przez Caratusch ; 04.03.2012 o 19:28

Caratusch
    Widze że modów i innych klaunów macie jak lodu na antarktydzie ale odpowiedzieć i pomóc to nie ma kto. Zatrudnijcie jeszcze 10 modów i adminów to napewno wszystko pójdzie jeszcze wolniej

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Modzi nie sa od problemow technicznych. masz taki problem to napisz do suportu

Caratusch
    problem w tym że pisałem, dużoooo wczesniej jeszcze pisałem odnosnie usuniecia mojego drugiego konta które załozyłem aby sprawdzic czy bug jest wina mojego komuptera i lipa. Widze że nikt nad tym nie panuje ^^ A skoro modzi nie sa od tego jak to mówisz to jakim prawem nakłada mi MOD bana w grze? Ban jest sprawa techniczną^^

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bo ma prawo to nakladania bana. modzi sa od pilnowania porzadku. i to jest ich glownym zadaniem. jesli pisales juz do suportu dawno temu to napisz jeszcze raz, moze Twoja wiadomosc zostala przeoczona

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ale z tego co rozumiem mod nalozyl Ci bana na czat a nie na gre? moze faktycznie warto by jeszcze raz napisac do suportu

Caratusch
    Zgadza się mod ma prawo nałożyć bana na czat. Jednak z racji iz jest to BETA stwierdzam ze właśnie owy ban jest powodem zamieszania na moim koncie więc mam żal do moda że skoro nie do końca coś działa to się tego nie powinno używać. Support kuleje tragicznie 2 dni czekania to zapewne minimum a drugi raz wysyłać wiadomości do nich nie będę bo zazwyczaj taki powtarzające się wiadomości z automatu lądują w SPAMIE

EDIT: Nadal nic. CZY WY MOŻECIE W KOŃCU RUSZYĆ DUPĘ! ILE MOŻNA CZEKAĆ NA NAPRAWIENIE BŁĘDU KONTA KTÓRE WYSTĘPUJE TYLKO NA MOIM KONCIE BO JAK ZALOGOWAŁEM SIĘ NA INNE KONTO TO JEST NORMALNIE. SUPPORT PORAŻKA
    Ostatnio edytowane przez Caratusch ; 05.03.2012 o 17:26

Caratusch
    Doszedłem do tego co powoduje owy błąd który jest NIE DO ROZWIĄZANIA ZE STRONY UŻYTKOWNIKA. Mianowicie. Jeśli wybierze sie zakładkę "wiadomości" z meny czatu (tam gdzie się wybiera pomoc, global szept) i jakąś z tych "wiadomości" doda się do znajomych to owy bug sie uruchamia. Teraz tylko reloga zróbcie i macie zbugowane konto^^ Ciekawe kto by mi oddał Kasę za klejnoty gdybym w takowe zainwestował^^ Także gratuluję twórcą błędu i olewania moich maili

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam ten sam problem. Naprawili Ci tego Buga?

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no to po co se dodajesz wiadomości do znajomych? xD

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów