Ja na całe szczęcie realnej kasy nie wydałem.. i powiem wam szczerze ze nie wydam nigdy realnej kasy na tą grę bo.. poprostu szkoda^^ kasa przepada praktycznie także biznes po ch**u
Ja na całe szczęcie realnej kasy nie wydałem.. i powiem wam szczerze ze nie wydam nigdy realnej kasy na tą grę bo.. poprostu szkoda^^ kasa przepada praktycznie także biznes po ch**u
Ja w kilku innych grach inwestowałem sporo kasy, i problemów nie było. Ale tu jeszcze na szczęścnie nie zdążyłem przelać![]()
Wydaje mi się, że poczekamy do czwartu na reset, jednakże ja sobie daruję już przygode. Wbiłem 18 poziom miałem nadzieje na więcej a straciłem czas ;]
I tym oto optymistycznym akcentem zostaliśmy osrani rzadkim gównemAmen
Zagląda czasem na forum admin, albo chociarz jakiś MOD?
EDIT:
Ale cwaniaki... Błąd usunęli, bo nie można już dodawać systemu (wiadomości) do znajomych, tak więc gracze już się na to nie natną, ale konta nie naprawili.
Nawet na maila nie chce im się odpisać.
A w dupie z takim supportem.
Troche szkoda.. minęło już 24 godzin a ani śladu po odpowiedzi z supportu chociażby typu.. przepraszamy bleble
Myślę, że otrzymamy jakąś rekompensatę za to czekanie.
Mhhh cóż mogę powiedzieć...Powtórzę znów aby was uradować że ja czekam już 4 dni na odpowiedź supportu więc głowa do góryhaha
Zajmie się ktoś kiedyś tym problemem??? Czy nie bo po co?????????????
EDIT
Wreszcie działa!
Ostatnio edytowane przez A-Arek-A ; 08.03.2012 o 15:31
Wam też działa?