Witam,
W dniu wczorajszym wysłałem dwie oferty handlowe z zakładki "handel". Z mojej strony surowce zniknęły ("koszt") natomiast nic do mnie nie trafiło ("oferta"). Myślałem że to lagi czy coś ale skoro minęło już ponad 12h i relogowałem się kilkukrotnie to surowce już powinny do mnie trafić. Co może być przyczyną ich braku gdzie ich szukać albo chociaż jak odzyskać to co zniknęło z moich magazynów?
Pozdrawiam.
EDIT:
Nie aktualne.
Znalazłem wiadomości że oferta odrzucona, nie wiedziałem że tak się da. Skoro ktoś się ogłasza w markecie to czemu nie akceptuje bądź co bądź swoich ofert i skoro on tak może to czemu ja po wysłaniu komuś oferty nie mogę jej odwołać zanim zostanie zaakceptowana przez drugą stronę.
Do moderatorów gry:
Strasznie kijowo jest to rozwiązane. A do tego taka uwaga co by zrobić może nieco większe i przejrzystsze okno odpowiedzialne za handel a nie taka marna zakładka z lewej strony. Dobra była by też opcja szukania wybranych towarów/ofert na przykład w zależności od towaru jakiego się szuka i można by też pokazać jak długo ważna jest oglądana oferta. A swoją drogą dodawana oferta ważna przez 10 min to też lekkie nieporozumienie.
Takie moje osobiste uwagi, może się przydadzą. Jak by ktoś był ciekawy to mam ich jeszcze sporo ale to może będę je pisał bezpośrednio do zainteresowanych jeżeli wyrażą taką wolę.