Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 77

Wątek: Życie na s3

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    no wiadomo ze z czasem przechodzimy na faze innych budynkow ale tez mysle ze tych pozwolen za przejecie powinno byc wiecej i jeszcze problem z granicami lekki jest

Początkujący Osadnik Awatar flyboy
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dokładnie dużym mankamentem jest właśnie brak pozwoleń na budowę, możliwość wykupienia ich tylko za premium podobnie jak większości rzeczy troszkę zmniejsza szansę zwykłego gracza

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pozwolenia mogą Ci się trafić w skarbie

Początkujący Osadnik Awatar Nook
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez flyboy Zobacz posta
    Dokładnie dużym mankamentem jest właśnie brak pozwoleń na budowę, możliwość wykupienia ich tylko za premium podobnie jak większości rzeczy troszkę zmniejsza szansę zwykłego gracza
    No ale to normalne, że gracze, którzy inwestują rl kasę mają więcej. Tak jest chyba w każdej grze online. Mi też nieco przeszkadza brak pozwoleń ale z drugiej strony zmusza to do ciągłego kombinowania

Początkujący Osadnik Awatar flyboy
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak już wiemy to strona strasznie wolno, ale teraz cały czas zrywa połączenie. też tak macie ?

Cytat Zamieszczone przez Nook Zobacz posta
    No ale to normalne, że gracze, którzy inwestują rl kasę mają więcej. Tak jest chyba w każdej grze online. Mi też nieco przeszkadza brak pozwoleń ale z drugiej strony zmusza to do ciągłego kombinowania
    Nie no jasne rozumiem to doskonale. Praktycznie we wszystkich grach online premium pomaga i można wiele z nim zdziałać. Natomiast tu można wszystko za premium mieć.

Początkujący Osadnik Awatar TheDoc
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jakby dali abonament jak w porządnych MMO i wtedy każdy miałby te same szanse to myślę ze 5% może tego co gra teraz by grało.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    max 10% by grala.. w sumie w wielu grach jesli chca zarabiac sa podobne opcje.. no jak to sie mowi cos za cos..

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mozecie wogole wejsc do swoich osasd? Bo kiedy chce sie zalogowac do mapy to odrazu zrywa polaczenie... :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja mialem tak wczesniej ale teraz juz jest dobrze

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ehhh to dziwne ze u mnie ani rusz :/

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów