Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 77

Wątek: Życie na s3

Początkujący Osadnik Awatar TheDoc
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ADHD napisz na części forum poświęconej problemom technicznym. Tam ma większą szanse na pomoc.

Początkujący Osadnik Awatar flyboy
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Postaraj się usunąć ciasteczka z przeglądarki, jeśli to nie pomoże to niestety ale już nie pomoge.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to juz muszisz do supportu pisac.. bo watpie ze to wina przegladarki lub szybkosci neta.. no ale zycze powodzenia!

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam. Nie wiem jak was ale mnie strasznie irytuje zaledwie 10 pozwoleń budowy po przejęciu strefy w wyniku pokonania przywódcy banitów. Rozumiem, że chcąc więcej to należy sobie dokupić za realną kasę, ale bez przesady. Zamiast tych 10 może by tak z 50!!! po przejęciu strefy? Przecież dotychczasowe pozwolenia są zarezerwowane dla produkcji drzewa, węgla, piwa itp., bez których nie jest się w budować woja do podboju.

Początkujący Osadnik Awatar Ch0sen0ne
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dmarc Takie propozycje składaj w dziale temu poświęconym : http://forum.thesettlersonline.pl/fo...82y-i-sugestie . Ale zgadzam się, powinno być więcej pozwoleń po przejęciu terytorium wroga.

Początkujący Osadnik Awatar TheDoc
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W miarę jak się rozwijasz i robisz upgrade'y to wyburzasz stare budynki i pozwolenia wracają. Zresztą nie wiem czy w późniejszym etapie jest sens posiadania zakładów produkujących słabsze materiały. Ja w tym momencie odchodzę coraz bardziej od drzew iglastych.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bardzo dużo nowych osob ktorym trzeba pomagać w szczególnosci dzieci. Ale miłe chociaz jest to ze gra jest coraz bardziej popularna, ostatnio o niej mówili na Hyper.

Początkujący Osadnik Awatar SethKoegh
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Też jestem za moderacją. Poziom czasami sięga niżej, niż można by się spodziewać po grupie dzieciaków w sieci.

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nigdy nie grałem w serię the settlers ale chylę czoła twórcom gry. A czat można zamknąć i jest po sprawie.

Początkujący Osadnik Awatar Ch0sen0ne
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czat jest potrzebny. Wystarczy jedynie zwiększyć liczbę moderatorów i to tyle :]

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów