ADHD napisz na części forum poświęconej problemom technicznym. Tam ma większą szanse na pomoc.
ADHD napisz na części forum poświęconej problemom technicznym. Tam ma większą szanse na pomoc.
Postaraj się usunąć ciasteczka z przeglądarki, jeśli to nie pomoże to niestety ale już nie pomoge.
to juz muszisz do supportu pisac.. bo watpie ze to wina przegladarki lub szybkosci neta.. no ale zycze powodzenia!![]()
Witam. Nie wiem jak was ale mnie strasznie irytuje zaledwie 10 pozwoleń budowy po przejęciu strefy w wyniku pokonania przywódcy banitów. Rozumiem, że chcąc więcej to należy sobie dokupić za realną kasę, ale bez przesady. Zamiast tych 10 może by tak z 50!!! po przejęciu strefy? Przecież dotychczasowe pozwolenia są zarezerwowane dla produkcji drzewa, węgla, piwa itp., bez których nie jest się w budować woja do podboju.
dmarc Takie propozycje składaj w dziale temu poświęconym : http://forum.thesettlersonline.pl/fo...82y-i-sugestie . Ale zgadzam się, powinno być więcej pozwoleń po przejęciu terytorium wroga.
W miarę jak się rozwijasz i robisz upgrade'y to wyburzasz stare budynki i pozwolenia wracają. Zresztą nie wiem czy w późniejszym etapie jest sens posiadania zakładów produkujących słabsze materiały. Ja w tym momencie odchodzę coraz bardziej od drzew iglastych.
Bardzo dużo nowych osob ktorym trzeba pomagać w szczególnosci dzieci. Ale miłe chociaz jest to ze gra jest coraz bardziej popularna, ostatnio o niej mówili na Hyper.
Też jestem za moderacją. Poziom czasami sięga niżej, niż można by się spodziewać po grupie dzieciaków w sieci.
Nigdy nie grałem w serię the settlers ale chylę czoła twórcom gry. A czat można zamknąć i jest po sprawie.
Czat jest potrzebny. Wystarczy jedynie zwiększyć liczbę moderatorów i to tyle :]