Jakieś ciekawe spostrzeżenia macie wobec życia na trzecim świecie?![]()
Jakieś ciekawe spostrzeżenia macie wobec życia na trzecim świecie?![]()
Wielki tłok na czacieA mówiąc wielki tłok mam namyśli wielki spam ludzie nie wiedzą do czego jest zakładka pomoc ale to się chyba ustatkuję
Szczerze powiedziawszy ten tłok na pomocy mnie przeraża, ale myślę, że powoli się przyzwyczaję![]()
Jak na każdym serwerze i każej grze - ZDECOWANA większość głupich dzieciaków nie umiejących poprawnie pisać.
Właściwie to 10 minut widziałem czat - Podziękowałem ...
PS. Mam nadzieję, że będą zacne bany dla takich delikwentów nie tylko na używania czata, ale również gry - to by nauczyło ich wiele....
Jak tu wygląda pvp?;> W tej grze?
Witam wszystkich, także bunkruję się na s3 ;]
kibiiic - Aktualnie nie ma PVP, ale jest w planach na przyszłość![]()
Witam,
Gram na serwerze Słoneczny Gród od 2 dni i zdecydowanie brakuje tam CM na czacie, jeden wielki spam. W godzinach nocnych sie troszke uspokaja, jak dzieci pójdą spać ;-)
Można tylko ponarzekać na ten nieszczęsny czat...ale każdy, kto gra na tym świecie myślę, że wie jaka jest sytuacja ;/.
Cóż faktycznie przydałby się jakiś mod na chacie który za pytania które są w FAQ (a to jest 90% zadawanych w pomocy) dawał ostrzeżenia albo blokadę pisania.
To zaraza na wszystkich grach. Osobiście wstawiłbym na rejestracji szybkie kilka pytań i kto by nie zdał to by nie grał... ALE... gra by się nie utrzymała bo 70% graczy to właśnie dzieci.