Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: chat!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ch0sen0ne - mi bardziej chodziło o ustawienie miast 1 oczka kanałowego np 3 oczek. Wtedy można pisać na tych kilku kanałach jednocześnie bez resetu. :3 Lvl niższe czasem wnoszą fajne rzeczy do dyskusji, jednak często też spamują w stylu "ilu mi potrzeba by zabić bandytów", "skąd wziać to drewno?" itp. To denerwuje. No i nie powisz mi, że dzieci neo nie siedzą po 22 (swoja drogą który to kanał 18+?)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pasek przesuwania czatu jest kiepski. Nie można płynnie przesuwać rozmowy. Kolega mi pisze, że chce do zbufowania powiedzmy leśników i coś tam, potem ja chce cofnąć żeby zobaczyć co to było i muszę się nagimnastykować, żeby trafić w odpowiednią linijkę rozmowy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dlaczego w zakładce handlu można dawać tylko jedną ofertę na raz?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    sorry za off-topic ale wg mnie czat powinien być dostępny w momencie wybudowania Kantora Handlowego, z pewnością znalazłoby się na nim więcej sensownych wypowiedzi
    Ostatnio edytowane przez alienoz123 ; 06.03.2012 o 14:20

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Alienoz, nie e, osobiście nie zamierzam nawet budować tego Jak dla mnie zły pomysł.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów