Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Pomysł na niechcianych ludzi na czacie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Pomysł na niechcianych ludzi na czacie

Powinna byc opcja na czacie (ignoruj) dajesz na nick takiego niechcianego i powinna sie pojawiac opcja ignoruj i wtedy nie beda sie tobie pojawiac jego wypowiedzi piekne i proste

Początkujący Osadnik Awatar K1pcio88
    Serwer
    Nowy Świat
    Lub antyspam, polegałby na tym, że wiadomości można pisać co 5sekund lub że nie dwie wiadomości pod sobą.
    Ale twój pomysł też jest dobry i przydatny.

Menester
    W 100% się zgadzam, powinna być jakaś blokada.
    Przykład reprezentowanego poziomu inteligencji na czacie:

Według mnie powinien być np. limit znaków/antyflood.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    kolejny pomysł to mozliwosc proszenia o interwencje moda wiadomo ze nie zawsze sa na czacie chodzi mi o to by mozna jakos ich powiadomic o potrzebie interwencji sama jeszcze nie wiem jak ale jak cos wymysle to dam znac

Początkujący Osadnik Awatar Sentrosii
    Serwer
    Nowy Świat
    Wydaje mi się, że dobrym wyjściem byłoby to, aby chat był dostępny dopiero po przejściu samouczka. Wtedy się on przydaje, bo trzeba handlować, wchodzi się w gildie i inne wiadome rzeczy. Kolejnym argumentem wprowadzenia tej opcji (pomysł rrmonika) jest taki, że ludzie zamiast się pytać na chat'cie "Jak wybudować budynek" zaczęliby sami czytać samouczka, FAQ i forum. A co za tym idzie:
    - moderatorzy nie mieliby rąk pełnych roboty
    - byłoby mniej skarg na to, jaki się czasami syf robi na tym chat'cie
    - na chat'cie udzielaliby się tylko ludzie, którzy już wiedzą z czym mają do czynienia i o czym chcą rozmawiać (a nie takie rozmowy, jaki przykład mamy wyżej)
    - i wiele innych (nie chce mi się pisać po prostu, bo im dłuższa wypowiedź tym mniej ludzi przeczyta)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Przyglądam się temu , co się dzieje na chacie i włos się jeży na głowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Sentrosii Zobacz posta
    Wydaje mi się, że dobrym wyjściem byłoby to, aby chat był dostępny dopiero po przejściu samouczka. Wtedy się on przydaje, bo trzeba handlować, wchodzi się w gildie i inne wiadome rzeczy. Kolejnym argumentem wprowadzenia tej opcji (pomysł rrmonika) jest taki, że ludzie zamiast się pytać na chat'cie "Jak wybudować budynek" zaczęliby sami czytać samouczka, FAQ i forum. A co za tym idzie:
    - moderatorzy nie mieliby rąk pełnych roboty
    - byłoby mniej skarg na to, jaki się czasami syf robi na tym chat'cie
    - na chat'cie udzielaliby się tylko ludzie, którzy już wiedzą z czym mają do czynienia i o czym chcą rozmawiać (a nie takie rozmowy, jaki przykład mamy wyżej)
    - i wiele innych (nie chce mi się pisać po prostu, bo im dłuższa wypowiedź tym mniej ludzi przeczyta)
    Zgadzam sie z toba Czat globalny powinien byc dostepny od 16 poziomu a pomoc by mogla byc od 1 poziomu ale wtedy przydalo sie jakies kneble albo bany za spamowanie albooo wprowadzic cenzurator jakis co by auto banowal ludzi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Menester Zobacz posta
    W 100% się zgadzam, powinna być jakaś blokada.
    Przykład reprezentowanego poziomu inteligencji na czacie:

Według mnie powinien być np. limit znaków/antyflood.
    limit znakow to nie najlepszy pomysl boo czesto wieczorem i pozna noca sa krecone ciekawe dyskusje a limit znakow jedynie by przeszkadzal w wypowiedzeniu sie

Początkujący Osadnik Awatar K1pcio88
    Serwer
    Nowy Świat
    Jestem za propozycją Sentrosii, aby można było pisać dopiero po skończeniu samouczka.

EDIT:
    Szogunka możesz napisać przecież druga wiadomość, nie musisz w jednej wiadomości wszystkiego napisać.
    Ostatnio edytowane przez K1pcio88 ; 29.02.2012 o 08:08

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    no jakaś racja jest w tym samouczku, mimo tego że sam w nim siedzę
    Gracze powinni być zapraszani na forum, gdzie łatwiej wszystkiego pilnować, lecz przepraszam modków za dostarczenie im dodatkowej pracy

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów