Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Sugestia względem czata globalnego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Sugestia względem czata globalnego

Zaczne od tego iż czat jest oblegany przez wielu ludzi piszących byle co byle było ich widać oraz tych co pytaja o byle bzdure a na globalnym czegoś takiego nie powinno sie tolerować od tego jest dzial pomocy i tu jest mój pomysł by ci co przechodza samouczka nie mogli wejść na czat globalny . Następny pomysł to regulamin czatu globalnego czyli zakaz przeklinania oraz uzywania słownictwa majacego na celu obraze czyjejs religii czy pogladow od politycznych po życiowe do sama nie wiem piłki nożnej czy zamieszkania pod kara bana natychmiastowego . Zawsze można w kulturalny sposób napisać o tym co sie myśli o czymś nie obrazajac innych jak ktos nie jest w stanie to nie powinien sie udzielac .

Z góry przepraszam za błędy i niedociągnięcia

Menester
    Może i mógłbym się zgodzić z ową propozycją, ale początkujący gracze nawet w czasie samouczka powinni korzystać z chatu.
    Co prawda jest owych graczy mało, ale jeśli się już natrafi 'ogarniający' początkujący, to pyta o coś uprzejmie na Chacie i otrzymuje odpowiedź.
    Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem byłoby zablokowanie czatu dla tych, którzy nie potwierdzili maila i to tyle.
    Najlepiej jest bardziej sprecyzować reg. i zachęcić moderatorów do jego 'przestrzegania' przez graczy?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Może po prostu wprowadzić automatyczną cenzurę i surowsze kary za obrazy i nie przestrzeganie działu, w którym się piszę (Chodzi mi o pisanie w sprawie pomocy na globalu itp.)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Tak ale nie powinno sie pytac w dziale globalnym on od tego nie jest i to powinno byc jasne i klarowne co do zasad powinny byc jasne i twarde nie pozostawiajace kompromisow bo jak to w zwyczaju ma polak ( jak można to to robie i nic mnie nie interesuje ) a takie myslenie doprowadzi do balaganu zreszta juz jest na czacie samowolka

Uprawnienia umieszczania postów