Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Powielanie premi...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

[BUG]Powielanie premi...

Na pewno nikt tego nie zgłosił tylko jadą na pałę z tym. Mianowicie przy obecnych lagach można obdzielić "1 koszykiem" kilku znajomych i jeszcze na siebie nałożyć tego bufa, kosze jak i inne bufy z Magazynu prowiantu duplikują się i pozwalają użyć na kilku graczach.
    Ostatnio edytowane przez ArkenTelcontar ; 28.02.2012 o 07:02

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja specjalnie próbowałem (z tydzień temu) dać premię jak największej ilości budynków w wiosce. Licznik przy buffowaniu swoje, po anulacji w menu gwiazdy swoje, na budynkach swoje. Koszy miałem 18, obdzieliłem 20 budynków, w menu gwiazdy pokazały się 2 wolne ale nie możliwe do wykorzystania, jak zaliczyło 2 na plusie budynki do premii w menu gwiazdy -4, zamknąłem kartę z grą, wyczyściłem wszystkie dane, wszedłem jeszcze raz i wszystko wróciło do normy, te 18 na które były kosze przeznaczone premię miały, 2 na plusie NIE, a w menu gwiazdy pusto.

Dodam, że takie sytuacje zdarzają się notorycznie, ale admini na stronie głównej przecież poprosili o cierpliwość

P.S. A w chwili obecnej wszystko działa idealnie
    Ostatnio edytowane przez loogaan ; 28.02.2012 o 09:03

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Przy dużej ilości koszy na raz tak nie da się powielać ale do 5 spokojnie, pierw kolegę bufujesz potem zaraz siebie.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    sprawdzę w wolnej chwili. piszesz do 5 koszy spokojnie, pakiet 4-5 koszy mam mieć maks żeby to sprawdzić czy jak mam 17 koszy to maks użyć 4-5?? pytam bo może być to istotne i do sprawdzenia są obie wersje

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    potwierdzam, działa...

Uprawnienia umieszczania postów