Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Prosze o zmiane: Odnawialnosc surowcow

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Prosze o zmiane: Odnawialnosc surowcow

Napisze wprost: po co mam rozbudowywac studnie albo inne tego typu budynki, skoro i tak jak sie skonczy woda to bede musial ja zniszczyc i zbudowac nowa nawet w tym samym miejscu, aby uzyskac wode? Moze prosze to zmienic tak aby np za jakies surowce odnawialne jak drewno mozna bylo odnowic ilosc wody/itd?
    Byloby fajnie )))
    Pozdrawiam
    Dead_walking

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat
    na kolejnych etapach gry dostaniesz większą studnie (1500 wody) , ponadto jest jeszcze do kupienia za klejnociki studnia artezyjska (6000wody), młyn wodny który daje nieskończoną ilośc wody (również za klejnociki) a na 50 lvl masz Studnie bez dna (3000 wody).

Co do odnawiania zasobów wody. Taka podstawowa studnia jest tak tania że nie wiem czy opłacalne by było kombinować z odnawianiem już postawionej studni.

Babelek
    Popieram Studnie nie oplaca sie ulepszac. Musi bys stale, bez zawalania sie, i wtedy ja podnosic na wyzsze poziomy az do fontanny i akfenow wodnych

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam lepsze wydatki niz klejnociki w grze

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat
    ja to tak trochę odbieram w ten sposób - Mam codziennie powód by zajrzeć do Settlerów bo inaczej nie będe miał produkcji :P to takie troche mobilizujące by sie logować

Co do klejnotów zbieraj co tydzień... za 15 tygodni nazbierasz na pierwszy młyn wodny :P

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    podpowiem tylko że już lepiej pozwolenia kupić

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hehe, mysle ze za 15 tygodni mi sie znudzi;p Chyba ze wprowadza jakies ciekawe rozwiazania pvp;p

Uprawnienia umieszczania postów