Lagi są niesamowite i dlatego macie takie problemy, u mnie na chromie (gdzie używam tej przeglądarki tylko do TSO) loguje się 2-3 minuty.
Lagi są niesamowite i dlatego macie takie problemy, u mnie na chromie (gdzie używam tej przeglądarki tylko do TSO) loguje się 2-3 minuty.
Zrywanie połączenia z serwerem jest tu na porządku dziennym i mnie również dzisiaj wywaliło kilkanaście razy. Dzień jak co dzień![]()
W czwartek zrobiłem reinstalacje systemu bo nie mogłem odinstalować flash playera 11 i zainstalować 10 ale niestety reinstalacja nic nie dałachociaż mam świeży system taki plus. Takie poświęcenie a efekt mizerny, już mam plan żeby mojego blaszaka zawieść do kumpla i na jego łączu odpalić i może wykluczę, że to może być wina łącza
Pozdro dla wszystkich którzy mogą teraz grać
Podłączyłem dzisiaj modem playa i bez problemu odpaliła mi się gra. Pytanie czemu iplus blokuje mi uruchomienie gry i gdzie szukać problemu w ustawieniach modemu lub sieci? jak ktoś się z was na tym zna proszę o pomoc bo na playu działa bez problemu , pozdro
Zadzwoń do dostawcy internetu do jego centrum obsługi technicznej i powiedz, że masz problem z niektórymi nieotwierającymi się stronami.
Na własną rękę możesz spróbować wykonać pingowanie ip strony startowej i zobaczyć czy nie tracisz niektórych pakietów. Ewentualnie w panelu sterowania w opcjach internetowych w zakładce połączenia ==> Ustawienia sieci lan trzeba przypisać adres cache, ale jaki ma on być dokładny to Ci nie powiem, ponieważ my w pracy (pracuję w TP) podajemy stały, ale nie wiem czy plus nie ma swojego, jakby co to jutro mogę Ci napisać ten nasz, bo sobie go zapiszę i napiszę Ci na forumZobaczysz czy Ci pomoze