Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Magazyn prowiantu

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Magazyn prowiantu (gra, tłumaczenie, literówki)

Kilka moich uwag nt. magazynu prowiantu:
    • po pierwsze skąd taka nazwa? Jedzenie jest przechowywane w normalnych magazynach, tu można wymieniać także inne rzeczy... Proponuję zmianę nazwy na np. przetwórnia, rynek, targowisko;
    • brak informacji o czasie wytwarzania przy wyświetlanym opisie (wiem, że jest, kiedy się już rozpocznie produkcję, ale to jednak nie to samo), ta sama uwaga do koszar;
    • brak możliwości zmiany kolejki wytwarzania. Miło byłoby, gdyby działało to jak w przypadku budynków;
    • i znów tłumaczenie: ryby i zwierzyna jako złoża, np. złoże jeleni? Nie mam w tej chwili pomysłu, jak zwięźle to określić, ale złoże po prostu kłuje w oczy;
    • wyczytałam na forum, że buff użyty u znajomego trwa dłużej, bodjaże 1,5*, może warto dodać taką informację w zakładce Premie?;
    • w opisie ulepszenia mamy przyspieszoną rekrutację zamiast produkcji;
    • i na koniec: w opisie Emerytowanych bandytów jest literówka - działalność przestępca zamiast przestępcza.
    Przejrzałam część tego działu i zdaję sobie sprawę, że część z tych spraw była już poruszana, ale może warto zebrać je w jednym miejscu.
    Ostatnio edytowane przez joannadarc ; 24.02.2012 o 05:13

Babelek
    Popieram, proponuje--- Przetwornia produktow

Uprawnienia umieszczania postów