Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: BUG po pokonaniu bandytów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

BUG po pokonaniu bandytów

Zirytowany dość mocno postanowiłem napisać ten temat... -,- zbierałem 2 dni wojsko by zaatakować przywódce bandytów bo brakowało mi już pozwoleń na budowę. Po wygranej walce otrzymałem wiadomosc o wygranej walce oraz nagrode w postaci 10 pozwoleń na budowe oraz 300 monet.

Wchodzę na wiadomość i daje AKCEPTUJ i klikam na dom władyki. Okazuje się, że nie dodało mi 300 monet, nie dodało mi pozwoleń na budowę oraz znikła mi cała wiadomość co do łupu.

Co mam zrobić ? Teraz to mi rozgrywkę hamuje całkowicie bo juz przez 2 dni mialem postój. Proszę moderatora o naprawienie tego bugu, ponieważ chciałbym kontynuować grę.

Warto pisać do suppotu ?
    Ostatnio edytowane przez Exilse ; 21.02.2012 o 19:16

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pisz pisz nawet nie ma co czekac jak przez dwa dni się nie pojawiło to już się nie pojawi

Początkujący Osadnik Awatar BobsonRobson
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zaginoł w akcji ;] Jest to możliwe w fazie bety i z takimi lagami. Serwer mógł czegoś nie obliczyć i nie zapisał tego co mogło spowodować taki problem.

Uprawnienia umieszczania postów