Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: firefox logowanie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

firefox logowanie

Witam, od dzisiaj rano nie moge sie zalogować przy uzyciu mozzili. ciagle pisze ladowanie prosze czekać.
    Tylko za pomocą chroma udało mi się zalogować. Próbowałem czyścic rejestr + cookies, na nic.

Osadnik Awatar Gardios
    Serwer
    Nowy Świat
    Przeinstaluj i zaktualizuj wtyczke flash, jak nie zadziala to reinstal firefoxa
    Wyczyść kompa Ccleanerem

może coś da

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    odinstalowalem wtyczke i wreszcie sie zalogowalem lecz nie do gry a do ekranu strony glownej ale juz cos.
    wołało o flash'a to zainstalowalem i... dupa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    JA mam też taki problem, wcvzoraj koło 15,00 wyskoczył mi komunikat że mam nie starego Adobe flasha Player to go zaktualizowałem i jak klikam "graj" pojawia mi się biały ekran. Nic się nie ląduje, próbowałem nagrywać starsze wersje flash Playera 10,3 nawet najnowszą 11, końcówka 5 beta ale nic to nie daje, żadna przeglądarka nie daje rady, próbowałem w IE, nowym Fire foxem, maxtonem, chromem, i nic. Nadal taki sam efekt, odinstalowywałem directx bo miałęm tą wersję 11 pod xp nawet zainstalowałem 9 ale bez zmian, nie wiem co mam robić. W pracy działa mi bez problemu, loguje się i gram, a w chacie lipa. Mam nadzieję że ktoś wpadnie jak to zrobić? pozdro

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie w pracy jest zainstalowany Adobe flasha Player Wersja X : 10.3.181.26 wersja wtyczki :niezainstalowana , i działa bez problemu, po południu w chacie podziałam, pozdro

Początkujący Osadnik Awatar BobsonRobson
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kolega wczoraj też miał taki problem, nie mógł się zalogować na żądnej przeglądarce, czyścił wymieniał i nic nie dało nawet ja nie mogłem się zalogować na jego laptopie. Przyczyną były przyciski logowania się i sam guzik graj. Zalogował się dopiero i zaczął grać jak namieszał w linkach przechodzi ze strony do pod strony gdzie dało rade nacisnąć guzik grać lub zaloguj się.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co jeżeli problem leży jednak po stronie serwera?
    bardzo często znajduję takie posty na forum

Uprawnienia umieszczania postów