Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Pozwolenia na budowę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Pozwolenia na budowę

Chyba każdy gracz uważa, że całkowicie nie potrzebnie są wprowadzone pozwolenia na budowę. Myślę, że odpowiednio dużo pieniędzy idzie do supportu, więc nie potrzebne jest to. Jeżeli nie usuniecie tych pozwoleń to chociaż zróbcie, że aby zwiększyć ich ilość należy rozbudować np. Dom Władyki. Myślę, że to dość rozsądne rozwiązanie. Kto jest za niech napisze komentarz niżej

PS. Przyda się trochę więcej pozwoleń na start

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem za po rozwoju domu Władki pojawiają się nowe pozwolenia to by było ok

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Równiez jestem za. Bardzo dobry pomysł

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie buduj byle czego i ulepszaj to nie będzie tak źle, wiadomo że trochę ich brakuje ale to o to własnie chodzi.

Kroxton
    20 zł za 10 pozwoleń to rozbój w biały dzień.
    Myślę, że jeżeli ta proporcja byłaby inna to znajdą się i chętni do zakupu pozwoleń. Ale obecnie to uważam, że cena jest przesadzona. 10 budynków można postawić w moment. A 20 zł to wcale mało kasy nie jest. W innych grach za 20 dychy masz przynajmniej miesiąc zabawy a tu może to wystarczyć na kilka dni.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez ZarPL Zobacz posta
    Chyba każdy gracz uważa, że całkowicie nie potrzebnie są wprowadzone pozwolenia na budowę.
    Pozwolenia na budowe sa wprowadzone dlatego, zebys nie mogl po zajeciu calej wyspy wybudowac po 8 sztuk kazdego budynku (bo miejsce na to jest) i produkowac wszystkiego w wystarczajacych dla siebie ilosciach. Przy obecnej konstrukcji gry zniwelowaloby to jakakolwiek potrzebe handlu czy interakcji miedzy graczami, a gra szybko zamienilaby sie w singleplayer z chatem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jak dla mnie to pozwolenia powinny być co poziom o 1 lub właśnie po rozbudowie domu władyki bo to jest naprawdę IRYTUJĄCE!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Pozwolenia na budowe sa wprowadzone dlatego, zebys nie mogl po zajeciu calej wyspy wybudowac po 8 sztuk kazdego budynku (bo miejsce na to jest) i produkowac wszystkiego w wystarczajacych dla siebie ilosciach. Przy obecnej konstrukcji gry zniwelowaloby to jakakolwiek potrzebe handlu czy interakcji miedzy graczami, a gra szybko zamienilaby sie w singleplayer z chatem.
    Jak się to mądrze zrobi to wcale nie będzie Singleplayer z czatem =.=

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Chyba sobie jaja robicie, firma musi jakoś zarabiać, żeby większość mogła grać za darmo. Nie wyobrażam sobie, żeby każdy mógł mieć całą mapę zapełnioną. Nie masz hajsu w realu to kombinuj w grze bo z tym nie ma problemu.

Początkujący Osadnik Awatar almighty
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja mam ciekawszą propozycję. Nie ruszać systemu pozwoleń ;-)

Mnie również ich brak miejscami dokucza, ale ułatwienie spowoduje, że gracze już zupełnie przestaną myśleć. Każdy chce mieć łatwo, co?

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów