Jeśli gdzieś było to przepraszam, po szybkim przeglądnięciu sugestii i 'pamiętnika' nie znalazłem.
Wydaje mi się że niezłym pomysłem było by napisanie możliwości wyboru priorytetu dostarczania surowca do budynków produkcyjnych.
Przykładowo drwal wydobywa w ciągu nieistotnego w tej wypowiedzi czasu zależnego od bliskości złóż i magazynu dajmy na to 5 bali. jakby gracz mógł ustawić, że na te 5 drzewek 2 idą do smolarza, 2 do tartaku a 1 gdzieś indziej?
Albo może gdyby można było ustawić priorytet dostarczania do np smolarza w pierwszej kolejności a nie do tartaku (przyznaje że nie dostrzegłem jeszcze jak to praktycznie funkcjonuje w grze, dopiero bawię tu drugi dzień).
Co władza na to ? Jeśli pomysł wg góry jest niezły to jeszcze jedno pytanie- jest w ogóle możliwe (względnie w dużym przybliżeniu jak bardzo pracochłonne to jest) napisanie czegoś takiego do gry ?
Pozdrawiam
Edit: Znalazłem, że było to poruszone, ale nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi. A że pomysł moim skromnym zdaniem rozbudował by grę i niekoniecznie ułatwił- posta nie kasuję![]()