Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Cofnij ostatnią czynność

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat

Cofnij ostatnią czynność

Proszę o wprowadzenie do gry takiego prostego mechanizmu umożliwiającego cofnięcie ostatnio wykonanej czynności. Bardzo by się to przydało i to już nie po raz pierwszy, myślę że nie tylko mnie.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Popieram

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    możliwość cofnięcia 1 ostatniej czynności popieram, można by zaszaleć i możliwość 3 ostatnich czynności

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    spoko. ale tylko przez okreslony czas po zrobieniu czegos. np masz minute na cofniecie.

ale byl by problem z buffami.

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja to może ujmę w ten sposób. W momencie gdy rozpoczynam budowę jakiegoś budynku zużywam jakąś ilość surowców np. dom drwala 10 narzędzi. Dajmy na to postawię ten budynek nie w tym miejscu albo postawię o jeden za dużo, to nawet jeśli zechcę anulować budowę w trakcie jej trwania już nie odzyskam wszystkich surowców. Za anulowanie rozpoczętej budowy domu drwala zwracane jest tylko - 2 narzędzia. Im droższy budynek tym ten stosunek zwróconych surowców jest dotkliwszy. Wg mnie nie powinno tak być. Anulowanie rozpoczętej budowy powinno zwracać pełną ilość surowców, którą wydaliśmy. Ewentualnie niech właśnie opcja cofnięcia ostatniej czynności oddaje te surowce w całości.

Podobna sytuacja ma się w magazynie prowiantu i koszarach. Tam rozpoczęta produkcja premii/armii też nie może być anulowana. Może być anulowana tylko pod warunkiem że na liście produkowanych premii/jednostek znajduje się więcej niż jedna. Wtedy można anulować wszystkie produkcje po za tą już rozpoczętą!! To jest ważny błąd!!
    Ostatnio edytowane przez szon26 ; 15.02.2012 o 11:50

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem ZA!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Glupota i nikomu niepotrzebny bajer.

Cytat Zamieszczone przez szon26
    Dajmy na to postawię ten budynek nie w tym miejscu albo postawię o jeden za dużo(...)
    Za bledy trzeba placic ;]

Uprawnienia umieszczania postów