Witam serdecznie,
miałbym jeden pomysł który uważam za sensowny, oraz drugi który mógłby być przydatny ale z powodów ingerencji użytkowników w grę raczej nie przejdzie.
Pierwsze - sensowne:
Czy można by dodać opcję usuwania aktualnie działającej premii?
Konkretnie chodzi mi o sytuację:
Znajomy daje nam powiedzmy premię rybną [45min] o godzinie 23:00. My od komputera odchodzimy o godzinie 23:30 ale mamy koszyk[6godz] który wolelibyśmy mieć na budynku w tym czasie.
Czy możliwe by było dodanie przycisku usuwającego aktualnie działającą premię? W ten sposób by można było anulować bonus rybny, a wrzucić nasz?
Zrobiłem tak znajomemu i mówiąc delikatnie przez moją głupotę jest bardzo niezadowolony :P
Drugie - sens jest :P Ale czy będzie podstawa żeby to zmienić?
Czy można by dodać możliwość sumowania czasu trwania kilku różnych premii? Np. Daję znajomemu kanapkę[3godz] a mam jeszcze koszyk[9godz]. Czy możliwość zsumowania oby premii do 12 godzin tak bardzo by bolała? Obejmowało by to tylko i wyłącznie różne premie umożliwiając dodanie łącznej premii o długości 12 godzin 45 minut.
Trzecie - awaryjne.
Możliwość nadpisywania aktualnie działającej premii, premią o dłuższym czasie działania. Np. Muszę wyjść z domu a koszyk kończy mi się za pół godziny. Uważam za sensowną opcję żebym mógł nadpisać aktualnie trwającą premię swoim koszykiem. I nie martwić się że muszę być za pół godziny w domu ;P
Przeglądając pobieżnie tematy nie znalazłem innych o podobnej treści. Mam nadzieję że całość jest w miarę sensowna pomimo późnej pory.