Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Premie na budynkach - możliwość usuwania premii ew. sumowanie premii.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Premie na budynkach - możliwość usuwania premii ew. sumowanie premii.

Witam serdecznie,

miałbym jeden pomysł który uważam za sensowny, oraz drugi który mógłby być przydatny ale z powodów ingerencji użytkowników w grę raczej nie przejdzie.

Pierwsze - sensowne:
    Czy można by dodać opcję usuwania aktualnie działającej premii?
    Konkretnie chodzi mi o sytuację:

Znajomy daje nam powiedzmy premię rybną [45min] o godzinie 23:00. My od komputera odchodzimy o godzinie 23:30 ale mamy koszyk[6godz] który wolelibyśmy mieć na budynku w tym czasie.

Czy możliwe by było dodanie przycisku usuwającego aktualnie działającą premię? W ten sposób by można było anulować bonus rybny, a wrzucić nasz?

Zrobiłem tak znajomemu i mówiąc delikatnie przez moją głupotę jest bardzo niezadowolony :P

Drugie - sens jest :P Ale czy będzie podstawa żeby to zmienić?

Czy można by dodać możliwość sumowania czasu trwania kilku różnych premii? Np. Daję znajomemu kanapkę[3godz] a mam jeszcze koszyk[9godz]. Czy możliwość zsumowania oby premii do 12 godzin tak bardzo by bolała? Obejmowało by to tylko i wyłącznie różne premie umożliwiając dodanie łącznej premii o długości 12 godzin 45 minut.

Trzecie - awaryjne.

Możliwość nadpisywania aktualnie działającej premii, premią o dłuższym czasie działania. Np. Muszę wyjść z domu a koszyk kończy mi się za pół godziny. Uważam za sensowną opcję żebym mógł nadpisać aktualnie trwającą premię swoim koszykiem. I nie martwić się że muszę być za pół godziny w domu ;P

Przeglądając pobieżnie tematy nie znalazłem innych o podobnej treści. Mam nadzieję że całość jest w miarę sensowna pomimo późnej pory.

Osadnik Awatar Secmat
    Serwer
    Nowy Świat
    Pomysł dobry pewnie jak by to wprowadzili to opcja Premium będzie zawierać takie coś

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja mam do tego wszystkiego jeszcze jedną "sensowną propozycję" - sumowanie w Gwieździe identycznych rzeczy, bo irytuje mnie, że jak zrobię przykładowo 2 kosze ryb, potem 1, potem 4... to mam 3 okienka osobne - nie mogłoby się to sumować i "kupkować" tak, by było po prostu 1x7, a nie tak porozrzucane?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a ja mam propozycję, by było widać, kiedy premia się skonczy, nawet jak sam dam premię, a nieraz, różne, na rózne budynki, to nie wiem kiedy się konczy...czy przed wyłaczenieam zdąże dołożyć, czy może poczekać minutę?

Uprawnienia umieszczania postów