Co z tymi kodami ?
Co z tymi kodami ?
no to ja też się przyłączę , u mnie też jest ten problem...
u mnie to samoMoże ktoś z Adminów się odezwie? :/
To samo u mnie... ;( i jak tutaj grać
A czytaliście co napisałem 1 stronę temu ? zarejestrować się i klucz wam przyjdzie w mgnieniu oka, chyba że macie pocztę na wp to się nie dziwię że nie chcą przychodzić e-maile.
też mam ten problem... jedyne co przyszło mi do głowy to... może pogrzebać w źródle strony, żeby znaleźć ten link..ale nic z tego![]()
Gra jest w fazie Closed Bety.
Alternatywny sposób, na zdobycie klucza.
Jak zdobyć klucz do bety, można przeczytać w temacie Klucz do CLOSED BETY - gdzie zdobyć.
Ostatnio edytowane przez MOD_szon30 ; 12.02.2012 o 21:31
Ale dlaczego mam się tam rejestrować, podawać swoje dane itp skoro zarejestrowałam się tutaj i zgodnie z zasadami powinnam dostać maila z kodem - dostałam maila, w którym linki do stron (forum, itd) nie działają
Cieszymy sie, ze zdecydowales sie zagrac w “The Settlers Online”. Aby cieszyc sie wszystkimi korzysciami, prosimy o klikniecie tego linka w celu aktywacji swojego konta. (ten link nie działa)
Z radoscia przedyskutujemy wszelkie twoje pytania lub sugestie, skorzystaj w tym celu z naszego forum.
Gdy aktywujesz juz swoje konto, mozesz wysylac dowolne zapytania do naszego zespolu wsparcia technicznego, korzystajac z odpowiedniego formularza na naszej stronie. Prosimy pamietac, ze mozemy odpowiadac jedynie na zapytania przeslane za posrednictwem tych formularzy."
Mamy nadzieję, że polubisz zabawę w osadników!
Twój zespół “The Settlers Online”
Ostatnio edytowane przez malena100 ; 12.02.2012 o 21:06
Dziękujemy za zgłoszenie problemu - postaram się dowiedzieć czegoś więcej o tych niedziałających linkach oraz kluczach beta.
Taki sam problem linki odsyłają mnie do mojej poczty