Nie wiem jak i dlaczego, ale mam -1 pozwoleń budowlanych.
Nie wiem jak i dlaczego, ale mam -1 pozwoleń budowlanych.
Witam!
Mam podobny problem, z tą tylko różnicą ze po wyburzeniu budynku nie przywraca wolnego pozwolenia. Mam 84 pozwolenia, 64 budynki a tylko 4 wolne pozwolenia. relog niestety nie pomógł.
mam pytanko za każdym razem kiedy buduję kopalnie powiedzmy miedzi zużywam jeden punkt patentów na budowanie obiektów jednaj jesli otóz ta kopalnia wydobedzie wszystkie złoża i staje się zubożona siła żeczy likwiduje budynek jednakze nie otrzymuje pozwolenia/patentu na kolejna budowę sądzę że jeśli bedę robił to często strace zupełnie te "patenty" ?? czy to mie dazy do zupełnego pozbawienia mnie surowców..? :P
szybki resp?? wydaje mi sie ze to dość duży problem
a mi po wyczerpaniu kopalni miedzi wrócił patent budowlany (liczba zmieniła sie z 0 na 1) ale menu budowy jest nie aktywne i pokazuje że wyczerpałem limit patentów - efekt jestem bez surowców
Po usunięciu kopalni tez nie dostałem pozwoleń To jest duży problem bo zostaje bez surowców i trzeba wykupić kolejne pozwolenia :/
czy ktoś z moderatorów robi coś w tym temacie?
ja mam napisane "zostało ci 39 z 75 pozwoleń na budowę". To znaczy ile mam budynków??
bo nie licząć pól uprawnych, studni, domu władyki i garnizonu, to mam 40 budynków. Jak to się ma do pozwoleń???
zbużyłem dzisiaj 4 wyczerpane kopalnie i przepadły 4 pozwolenia budowlane po wyburzaniu nie dostałem nowego przydziału pozwoleń