Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Błąd pozwolenie budowlane

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Błąd pozwolenie budowlane

Nie wiem jak i dlaczego, ale mam -1 pozwoleń budowlanych.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zrob relog. powinno pomoc

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam!

Mam podobny problem, z tą tylko różnicą ze po wyburzeniu budynku nie przywraca wolnego pozwolenia. Mam 84 pozwolenia, 64 budynki a tylko 4 wolne pozwolenia. relog niestety nie pomógł.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam pytanko za każdym razem kiedy buduję kopalnie powiedzmy miedzi zużywam jeden punkt patentów na budowanie obiektów jednaj jesli otóz ta kopalnia wydobedzie wszystkie złoża i staje się zubożona siła żeczy likwiduje budynek jednakze nie otrzymuje pozwolenia/patentu na kolejna budowę sądzę że jeśli bedę robił to często strace zupełnie te "patenty" ?? czy to mie dazy do zupełnego pozbawienia mnie surowców..? :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szybki resp?? wydaje mi sie ze to dość duży problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a mi po wyczerpaniu kopalni miedzi wrócił patent budowlany (liczba zmieniła sie z 0 na 1) ale menu budowy jest nie aktywne i pokazuje że wyczerpałem limit patentów - efekt jestem bez surowców

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Po usunięciu kopalni tez nie dostałem pozwoleń To jest duży problem bo zostaje bez surowców i trzeba wykupić kolejne pozwolenia :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czy ktoś z moderatorów robi coś w tym temacie?

ja mam napisane "zostało ci 39 z 75 pozwoleń na budowę". To znaczy ile mam budynków??

bo nie licząć pól uprawnych, studni, domu władyki i garnizonu, to mam 40 budynków. Jak to się ma do pozwoleń???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zbużyłem dzisiaj 4 wyczerpane kopalnie i przepadły 4 pozwolenia budowlane po wyburzaniu nie dostałem nowego przydziału pozwoleń

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Cireon Zobacz posta
    zbużyłem dzisiaj 4 wyczerpane kopalnie i przepadły 4 pozwolenia budowlane po wyburzaniu nie dostałem nowego przydziału pozwoleń
    pozwolenie oddaje kopalnia jak się wyczerpie albo jak wyburzysz kopalnie z zasobami nie jak wyburzysz wyczerpaną

Uprawnienia umieszczania postów