Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: nie leveluje pomimo zakończonych akcji (brak PD)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

nie leveluje pomimo zakończonych akcji (brak PD)

Poziom PD stoi na tym samym miejscu (1699) pomimo pokonywania kolejnych obozów wroga ich dowódców, oraz przejmowania kolejnych terenów. Nie ma możliwości przejścia z 16 lvl na 17 lvl

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdzira-"ciekawy" nick . moze relog pomoze

Mati86
    Pomocy - mam 4 lvl, od wczoraj nie chce mi przyznac PD za zadanie(zostało ono zatwierdzone, znikło i pokazało sie nowe - mianowcie mam wybudowac dom, jednak jest on dostepny od 5 lvl), nie moge kontynuowac gry - relogi nie pomagaja

Osadnik Awatar Gardios
    Serwer
    Nowy Świat
    Poczekaj trochę, jak do wieczora nie przyjdą to już możesz zacząć się martwić

Stanley1980
    witam
    mam to samo mam13lvl musze wybudowac miecznika ale on jest od 14lvl i lipa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czasami relog pomaga.... a punkty doswiadczenia uzyskiwane z zadan koncza sie na poziomie 16... po tym exp TYLKO i wylacznei z pokonwywania bandytow

Stanley1980
    no ja juz 2 dni czekam i lipa błedy sa jak ta lala ja mam ze znajoma ciagle jest z lewej strony jaj avatar i nie znika a ona ma siebie 2 razy w znajomych na dolnym pasku

Uprawnienia umieszczania postów