Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: bug - blednie podaje ilosc i typ jednostek w obozie bandytow

Giediprime

bug - blednie podaje ilosc i typ jednostek w obozie bandytow

miejsce obozu jest w zalaczniku...system pokazuje ze jest tam 5 lotrzykow i 5 miotaczy a podczas walki dostajesz solidnie w dupe gdyz faktycznie znajduje sie tam 120 łowców i 60 wilków...pomijam, ze powinienem dostac zwrot surowcow oraz wojska ale na to nie licze...

pzdr

Giediprime
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: bug.JPG, 
wyświetleń: 239, 
rozmiar: 68.9 KB, 
ID: 29.  

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W obozie jest 5/5. Tak na marginesie w tym sektorze nie ma wilkow.

Idac do celu zahaczyles o oboz z sektora 6, jak zreszta polowa ludzi zaczynajacych gre. Nie jest to bug tylko niefortunny design.

Giediprime
    Jasne....nie ma wilkow? a co to jest, oposy? ja rozumiem, ze jest poniedzialek i głupio, ze musimy isc do pracy ale ślepy nie jestem...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: wilki.jpg, 
wyświetleń: 185, 
rozmiar: 101.7 KB, 
ID: 30.  

Giediprime
    sprawdzajac uprzednio teren (czerwone pole wokol obozu) nie widac, ze ja czymkolwiek zahaczam o inny sektor... niefortunne to jest najwyzej to,ze jestem w plecy o ponad 60 jednostek. Tak czy inaczej..co mnie to obchodzi? ja niczego zle nie zrobilem a mimo tego jestem poszkodowany

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    strefa 6 oboz 1 jest tam 120 lowcow i 60 psiakow. wyslij jeszcze raz kogos a bedziesz wiedzial czy Twoj general zostal przechwycony.

Giediprime
    chodzi o to ze wszystko padlo...widziales przeciez zrzut ja rozumiem, ze to moze i 6 strefa, pomimo, ze podczas ataku bylo tam 10 jednostek wroga... to nie moj blad ale nikt mi nie zwroci za to ani surowcow ani wojska... coz, bylo minelo...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja miałem lepszy manewr, zabiłem wszystkich bandytów w obozie ale przy tym straciłem wszystkich, okazuje się ze przegrałem, potem wkroczyłem do pustego obozu z jednym żołnierzem

Uprawnienia umieszczania postów