Witam!
Czytając pamiętnik developera i przeglądając cały ten dział nie natrafiłem na nic ( jeżeli jednak coś było to z góry bardzo przepraszam) związanego z handlem morskim ( którego, tak wiem - nie ma). Może by wprowadzic do gry w późniejszym czasie port w którym moglibyśmy tworzyc łodzie handlowe ( służyłyby np. do szybszego handlowania z graczami, oczywiście nie od razu byłyby dostępne), oraz okręty bojowe ( np. gracz może tworzyc łodzie z armatami na poźniejszym etapie,a słabsze - służące do abordażu na wcześniejszym etapie, można by było również dodac korsarzy na których moglibyśmy " expic "). Dodatkowo po wprowadzeniu PvP można by było blokowac porty innych graczy neutralizując bonusy owego portu. Nie grałem ( niestety ) w żadną częsc settlersów na komputerze i nie wiem czy tam było coś takiego, ale jeśli by wprowadzic coś takiego gra wyróżnaiałaby się bardziej od innych gier na przeglądarce.
Z chęcią poczytam co o tym myślicie ale jeśli chcialbyście to zakrytykowac prosiłbym o wyjaśnieniu dlaczego nie miałoby tego byc.![]()